maanantai 27. syyskuuta 2010

hyvä treeni, parempi mieli

Selvästi mun itsekurissa on parantamisen varaa, viimeviikolla itsekuri kuitenkin onneksi riitti kiitettävään määrään urheilua *ylpeä*

maanantai: crossing basic, crossing cardio 35 + zygäily salille ja takaisin
tiistai: kävellen töihin, crossing basic + salitreeni
keskiviikko: crossing pro
torstai: "lepopäivä" ... kotona käsi- ja selkälihaksia jumppakumilla
perjantai: aamu-uinti, 40 min
lauantai: crossing basic + sali
sunnuntai: crossing cardio

Syömisten suhteen olen hieman pettynyt, alkuviikko meni tosi hyvin. Lauantaina sallin itselleni herkuttelun illalla.. mutta.. jotenkin mun aivot antoi hetkellisesti luvan herkutella myös sunnuntaina. Ei näin. Kyse ei ole mistään mammuttimääristä, periaatteesta enemmänkin.

Tällä viikolla tulee pakostakin urheiltua vähemmän, taidan suoda itselleni jopa kaksi lepopäivää. Huomenna lupasin itselleni ahkeroida töissä, teen pitkän päivän, sillä nuo kahdesti viikossa tapahtuvat istunnot verottavat työtunteja. Lauantaina taasen saattaa olla tukka kipeä, kun on tarkoitus viettää italialaista iltaa ystäväpariskunnan kanssa... ja vaikkei olisikaan, niin on ihan kiva sallia itselleen löhöpäivä.

Odotan jo oikein innolla perjantaiaamun uintia. Viimekerrasta jäi niin hyvä mieli, niin tuskin maltan odottaa. Nyt kun vaan etsin sen uikkarin, niin i am good to go. Juoksuakin voisi yrittää joku päivä.. aamujuoksentelut töihin eivät varmaan vaan ole enää hyvä idea, mun keuhkot eivät tykkää kylmistä aamuista.. ellen sit hanki jonkin maskin :D Ehkä mä vaan ajoitan juoksentelut työpäivien jälkeen.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0