lauantai 25. syyskuuta 2010

Kaunista

Syksy on aina niin kaunista. On ihana ajaa kotipihaan vaahteroiden reunastamaa tietä pitkin. Täytyy huomenna heilua täällä kameran kanssa.

Ihanan rauhallinen viikonloppu, urheilua, yhdessäoloa ja perheilyä.

Yllätin itseni iloisesti saadessani raahattua itseni aamuisella ennen töitä uimaan. Edellisestä kerrasta oli taasen kulunut hurrrrjasti aikaa. Viimeksi uinti tuntui erittäin tahmaiselta, joten odotin samaa eilen.. turhaan. Uinti sujui uskomattoman kevyesti, eikä lainkaan tylsältä, vaikka polskinkin 40 minuuttia altaassa. Ainoa virhe oli vain ottaa bikinit mukaan, uikkarit olivat kadoksissa.. ja ovat siellä edelleen, sillä unohdin etsiä sen.

Oli ainakin pakko uida rauhallisesti, kun pienikin liian nopea liike olisi riisunut minut alaosasta samantien, kuten myös kroolatessa ei voinut riuhtoa, muuten bikinien yläosa olisi puolestaa valunut jonnekin :D

Eilen oli muutenkin hurjan ihana päivä, töiden jälkeen leikittiin pikkuisen kanssa läheisessä puistossa ja otettiin hassuja kuvia :) Iltaisella puolestaan kävimme katsomassa kaverin matsia, kauden ensimmäinen kotimatsi, ja hienosti päihittivät vastustajan. Eikä kiva ilta loppunut matsiin, vaan jatkoimme iltaa pienellä porukalla kuppilassa (itse vain kahvittelin, en edes muista milloin olen viimeksi juonut).

Tänään voisi vaikka nauttia siiderin tai kaksi, ja herkutella muutenkin. Olen päättänyt, että pidän kerran viikossa herkutteluillan (pakko ei ole). Kävimme äsken avopuolison kanssa hieman markkinoilla, ja mukaan tarttui mm erilaisia fudgeja. Ostin muutamia makuja myös avopuolison vanhemmille "tuliaisiksi"... täytyy toivoa, että pitävät niistä, että osaavat arvostaa. Illaksi meillä on itsellemme myös erilaisia makuja testattavaksi. Odotan innolla.

Päiväasukuvat ovat jääneet olemattomiksi viimeaikoina, ihan vain niinkin yksinkertaisesta syystä, että näillä sadekeleillä ei ole oikein ollut pukeutumisinspiksiä, ja minulta puuttuu hovikuvaaja. Ehkä pitää vain käydä ostamassa patterit pieneen pokkariini, asentaa kamera jalustaan ja käyttää ajastinta. Lupaan parantaa tässä asiassa... nytkin olisi varsin kiva asu päällä.. täytyy kokeilla jos avopuoliso suostuisi ottamaan kuvan, edes mun iphonella.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0