perjantai 10. syyskuuta 2010

kaikella on tarkoituksensa

Heräsin tänään hieman ennen aikojani aamulla, olohuoneen ikkunasta pilkotti tällainen maisema, ihan usva. Olihan se pakko ikuistaa.



Kävin tänään töissä tekemässä vajaan työpäivän. Ei ollut mitään tulipalotärkeää tekemistä, joten sain luvan lähteä kotiin keräämään voimia. Olo alkaa olla jo hyvä, uuvun vain nopeasti.

Tällä flunssallakin on tarkoituksensa, ainakin uskottelen kovasti itselleni niin. Uskon, ettei mikään tapahdu ilman syytä, vaikkei sitä aluksi ymmärtäisikään. Aina jonkin kauden päättyminen merkitsee uusia mahdollisuuksia. Nythän on kyseessä niinkin pieni asia, kuin reiden parantuminen, mutta.. ilman flunssaa olisin tuskin antanut jalkani parantua, tästä olenkin jo tainnut mainita.

Sillä hetkellä, kun vuosia sitten menetän ystävyyssuhteeni nykyiseen avopuolisooni, en todellakaan nähnyt tilanteessa mitään positiivista, mutta nyt olen taasen onnellinen siitä, että niin kävi. Tästäkin olen mahdollisesti myös kirjoittanut aikaisemmin, mutta ilman tapahtunutta.. suhteemme ei olisi varmaan ikinä kantanut näin pitkälle. Molemmat kasvoimme erillämme, teimme virheitä parisuhteissamme ja nyt pääsemme soveltamaan oppimaamme yhdessä. Tietenkään en sano, että olemme nyt sitten 100 % valmiita, mutta näkisin, että meillä on nyt paremmat lähtökohdat pidemmälle suhteelle kuin joskus vuosia sitten.

Ja .. aina jos tulee jotain tällaisat, mikä sillä hetkellä tuntuu mälsältä, hetkittäinen vammautuminen tms, niin se on silti aina mahdollisuus. Sairastellessa kun ei voi liikkua, niin sen ajan voi käyttää kotona erilaisiin asioihin. Huomenna kun en aamulla ampaise heti crossaamaan, voin käyttää aamupäivän tekemällä kotona juttuja, jotka vain ovat venyneet ja venyneet. Myöskin töissä malttaa olla paremmin ja tehdä pidempään päivää, kun ei ole tulenpalava kiire salille.

Mutta se näistä. Yllätin itseni iloisesti muistaessani pysähtyä kotimatkalla keräämään auringonkukkia. Olen pidemmän aikaa halunnut käydä poimimimassa kimpun kukkia kotiin, mutta jotenkin aina juuri sillä hetkellä on ollut kiire jonnekin. Nyt ei ollut.





kuvan vaasi : anttila, kuvio juttu, sisustumessuilta Somenet.fi, kynttilät Paratiisipaja ja keraaminen vati Kustavin savipaja

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0