sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Kaappi eteiseen

Nonni, olemme päässeet vihdoinkin niin pitkälle, että on aika suunnitella kaappia eteiseen. Vaikka avopuolisoni vannoin kasattuaa edellisen pax-kaapiston, ettei enää ikinä osta kaappia ikeasta, niin olemme kuitenkin nyt päätyneet paxiin.

Olisin kovasti halunnut peilikaapit eteiseen, mutta avopuolisoni ei halua peilejä. Jotain kumman kautta päädyttiin seuraavanlaisiin vaihtoehtoihin.

Pax Bergsbo huurrelasi/valkoinen



Pax Bergsbo valkoinen


kuvat: www.ikea.fi

Noita tulee siis yksi, plus yksi yhden oven kaappi, yhteensä 150 cm kaappia. Nyt pitäisi päättää kumpi tuntuu kivammelta. Jotenkin itse näkisin tuon maitolasin olevan kivempi, sillä heijastava pinta toisi enemmän tilantu tuntua kuin pelkää valkoinen puu.

Nyt pitää myös suunnitella mitä noihin kaappeihin haluaa sisälle, 100 leveään kaappiin olen miettinyt hattuhyllyä, vaatetankoa ja paria kerrosta kenkätelineitä, niitä joihin kengät laitetaan pystyyn. Tällainen ratkaisu oli edelliesssä paxissakin, ja kokisin sen olevan taasen varsin hyvä ratkaisu. Tällä tavalla kengät pysyvät puhtaina, eivätkä liiskaannu.

Pitää miettiä, että sopisiko samanlaiset telineet myös kapeampaan kaappiin, ja mikä funktio ko kaapilla tulee olemaan.

Tosi kiva, että ollaan saatu tämä projekti nytkäytettyä liikkeelle. Tosin nytkähdys oli sen verran kuluttava kokemus, kun asiasta "keskuteltiin".. joutui ottamaan buranan sen väännön jälkeen. Toinen onneksi myönsi sanoneensa välillä pahasti ja tiuskineensa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0