tiistai 7. syyskuuta 2010

voi harmituksen harmitus

Tällä koitan lohduttaa itseäni. Pirkan roobois yrittijuomalla. On muuten hyvää. Teehyllystä bongasin kaikkia muitakin ihania teelaatuja, Indian Chai -tee on ollut pitkään mun ehdoton lemppari, Keisarin morsian on tullut hyvänä kakkosena perässä. Oli tavallista chaita, suklaata, laktritsia, kaikkea mahdollista. Hitsi kun keksi mistä saa toffee teetää. Teekanne merkkinen toffee tee on aivan mielettömän hyvää, harmikseni en ole löytänyt ko teemerkkiä mistään täältä. Stockalta ehkä?



Mulla on nuha! Voi surkeuksie surkeus. Miksi miksi !? Miksi aina kun tuntuu, että on kova draivi päällä urheilussa, tulee kipeäksi? Kovalla draivilla tarkoitan nyt sitä halua urheilla, en överiä treenaamista.

Noooh, jos jotain positiivista haluaa etsiä tästä, niin .. noooh ainakin eilen vammautunut reisilihas pääsee parantumaan.. plus.. jos vaan pystyy töissä keskittyä, niin voi tehdä pitkiä päiviä, kun ei ole kiire urheilemaan. Ehkä teen sitten verran pidemmälle tarkkaan jutttailua kun mitä flunssa syö minulta hyvin urheilupäiviä, flunssa ei onneksi estä syömästä GFG-tyyliin :)

Huomenna töissä taitaa kuitenkin mennä leväten. Nappaan työpuhelimen ja kaivaudun vanhempien isoon sänkyyn peiton alle ja katson höpöhöpöleffoja, toivottavasti eivät ole siirtäneet heille antamaan dvd-soitinta vielä minnekään autuammaille elokuvamaille.

Kovasti yritin tahdonvoimalla saada itseni tsempattua terveeksi, mutta ei se näemmä toiminut. Tässä sitä vaan ollaan, nenä räkää valuen, heikosti hengittäen. MÄLSÄÄ!!

2 kommenttia:

Timangy kirjoitti...

Pirkka teet rules! Yks hyvä kans on, Pirkan vanilja-vihreätee :) Sytytti taas rakkauden vihreään teehen. NAM!

-didi- kirjoitti...

Mä en ole aikaisemmin juonut mitään Pirkan teetä, mutta tämä kokeilu ehdottomasti antaa aiheutta uskaltaa kokeilla muitakin :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0