sunnuntai 12. syyskuuta 2010

käsityöläinen didi

Ha haa, vihdoinkin sain aikaiseksi tämän jo muutamia viikkoja tekemistä odotelleen urakan. Verhoilutimme siis sohvamme uusiksi, ja tarkoituksena oli, että mikäli kangasta jäisi yli, päällystän uudelleen rahin/rahit ja sohvatyynyt.

Tänään sitten otin vihdoinkin itseäni niskasta kiinni.

Rahi ja sohvatyynyt ennen urakkaa:





Pikkuinen auttaa :D Tietenkin aina se kangas minkä kimpussa häärään, on se paras mahdollinen löhöilypaikka.





Ompelukoneeni <3 Sain tämän muutamia vuosia joululahjaksi vanhemmiltani. Olen ollut joskus vuonna nakki kove ompelemaan, äitini opetti minut ompelemaan jo ala-asteikäisenä, yläasteella innostuin ompelemaan ruutuhousuja, lukiossa ompelin jopa vanhojentanssimekkoni. Nyt viimeaikoina olen yrittänyt herätellä innostusta hieman huonolla menestyksellä. Kyllä sitä aina välillä jotain tulee itselleen ommeltua. Voisin vaikka illemmalla ommella hieman kärsineen GT:n maksimekkoni ehjäksi. Juu.





Ensimmäinen tyyny kiinnineulomista vaille valmiina.



Ompelun ja neulomisen suhteen valmiit tuotokset. Rahiin pitää vielä nitoa tuo kangas pohjaan kiinni, tällä hetkellä se on vaan sutaistu maalarinteipillä kiinni :D Tarkoituksenani oli alunperin purkaa vanha päällys pois sekä tyynyistä että rahista, mutta tajusin sen olevan turhaa. Rahin kangas on nidottu about miljoonalla niitillä kiinni, pilasin yhden löytöhaarukan repiessäni yhden niitin irti. Se riitti. Myöskin tyynyjen alkuperäiset päällyset jäivät alle.. täytyy varmaan investoida ratkojaan.



Koko setti



Illalla voisi viettää aikaa näiden kanssa



Paolo Coelhon Voittaja on yksi -kirja on joululahja äidiltäni, varsin mielenkiintoinen, vaikka kerronnallisesti välillä hieman hengästyttävä. Toinen kirja, Charlaine Harrisin Veren voima on lahja itseltäni itselleni. Odotan innolla pääseväni uppoutumaan ko teokseen.

1 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Hei vau!! niistähän tuli hienot! Joo haarukka ei ehkä oo se ihan paras työväline niittien irrottamiseen! Ja usein verhoillessa, juuri se purku on raskain ja aikaavievin työvaihe. :) Nyt vasta huomasin et kirjotat tällästä blogia ja löysin oman osastoni heti :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0