maanantai 23. tammikuuta 2012

pelottavaa

Eilen illalla yöllä en saanut nukuttua. Minulla on ollut aikaisemminkin samanlaisia vatsakipuja, mutta.. viimeyönä oli rajuimmat kivut naismuistiin.

Ei ole umppari, se on leikattu. En vain pystynyt illalla liikkua .. pystynyt suoristamaan itseäni. Nytkin tunnen kivun olevan tulossa, mutta tietokoneella istuessa pystyn olla, kun tässä voi röhnöttää kumarassa.

Eilen avopuolisolla oli yövuoro, hän kysyi pärjäänkö, että uskaltaako lähteä töihin.. sanoin että uskaltaa. Kipu alkoi sitten yltyä niin paljon, että soitin jo terveysneuvontaan ja tosissani harkitsin ambulanssin soittamista. Jotenkin vain Peijas .. yöllä, en pysty, en ainakaan yksin ilman avopuolisoa. Mä oon kerran joutunut viettämään koko yön siellä avoimessa huoneessa erittäin epämielyttävissä merkeissä.

Sängyssä ei pystynyt olla, mikään asento ei ollut hyvä. Sohvalla vaan itkin... kauratyyny ja Mimi masun päälle ja polvien alle sohvan selkätyyny, niin olo alkoi helpottaa. Pelottaa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, näiden sykli alkaa vaan kiihtyä. Useimmiten nämä ajottuvat iltaan, mutta on näitä ollut työaikoinakin.

Aamulla olo oli parempi, pystyin käydä koulutuspäivillä. Kävin kiipeilemässäkin itsekseni itsevarmistavilla. Oli kivaa :) .. ei tietenkään ollut kiva, että kaveri on kipeänä, mutta oli kiva tahkota itsevarmistavia. Siellä jäi kaksi reittiä pääsemättä ylös.. toista en ole vielä kokeillutkaan ja toinen jäi nyt samaan kohtaan kuin ensimmäiselläkin yrityskeskerralla.



Aika monta nousua.. 15?

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Mä niin tiedän, mitä kunnon vatsakivut on! Toivottavasti sulla ei ala usein noita tulemaan - jos tulee, mene ihmeessä lääkäriin.

Vatsakipuihin on olemassa aika hyvä lääke, Litalgin. Sillä on lihaksia rentouttava vaikutus ja omiin kramppimaisiinkin kipuihin on auttanut ihan hyvin. Voit pyytää vaikka puhelinreseptin valmiiksi apteekkiin, jonka haet sitten tarvittaessa.

Otahan iisisti :)

iinu kirjoitti...

Inhottavaa! :( Täällä myös yksi joka aina ajoittain kärsii noista vatsakrampeista. Ei yhtään kivoja!

Toivottavasti kivut helpottuvat ja ensi yönä saat nukutuksi! :)

-didi- kirjoitti...

Suvi, noita on siis alkanut tulla useammin.. tyyliin muutaman viikon välein tuollaisi "kohtauksia", viimeksi kivut jatkoi vielä pitkään kovan kohtauksen jälkeen.
Mä en oikein tiedä että mihin toi sattuu, onko se vatsalaukku ..vai suolet..

Iinu, sain nukuttua :) Ei tullut onneksi pahoja kipuja enää.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0