sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

7a:n projektointia

Whii-iiiiiii!!

Tänään lämmiteltiin parilla nousulla rocktopialla, 5b/5c tuli liidattua puhtaasti, 6:n meni yläköydessä epäpuhtaasti. Seuraavaksi siirryttiin projektoimaan kisaseinälle 7a:ta. Mä tiedän, että toi ei tule ikuisuuksiin menemään ylös asti, mutta tuleepahan tuossa ainakin hiottua makeita mooveja.

Alku.. toiselle klipille menossa


Kohti neljättä klippiä



Sit hyyty... Tuosta oli kova yritys päästä vielä yksi / kaksi klippiä eteenpäin. Jäi uupumaan, pitäisi pysty jotenkin pitämään tasapaino yksi jalka, yksi käsi.. ja samalla klipata. Noihin seuraaviin otteisiin tuli jätettyä aika paljon ihoa. Köyteenkin tuli tiputtua aika monta kertaa, ja muutamaan otteeseen ihan kunnolla.


Aivan mahtava pössis tuosta, kuudenteen klippiin pääsin puhtaasti... omituisen karjahteluiden /ähkimisten saattelemana.

Oon ihan fiilareissa kiipeilyseurankin (ystäväpoika T ja avokki) saavutuksista, avopuoliso ylitti itsensä ja yllätti minutkin. Avopuoliso kakkosteli rocktopian 5b/5c:n.. ja kakkostelin selfstandingissa 5a:n puhtaasti. Huimaa!

Tekisi samantien huomenna lähteä seinille, MUTTA huomenna ajattelin kokeilla jotain uutta. Katsotaan onko suunnitus yhtä kivaa nykyään, kuin mitä se oli ala-asteella :) Tiistaina mennään vesijuoksemaan yhden ensikesän morsimmen kanssa ja keskiviikkona toivottavasti vihdoinkin päästään ulos kaltseille.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0