sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

ommom

Tein perjantai-lauantaina ehkä kauneimman kakun evör (oma lapsi on aina kaunein, taitavin jne). Launtaina juhlittiin vanhempieni syntymäpäiviä, jonne tein äitini pyynnöstä lahjaksi kakun. Valkosuklaa-mustikkamoussekakun vaahtokarkkitaikinapäällysteellä, resepti kinuskikissan sivulla.

Vaahtokarkkitaikina tein muuten ohjeen mukaan, paitsi valitsin alunperinkin vaaleanpunaisia vaahtokarkkeja.  



Kaulittu vaahtokarkkitaina oli helppo asetella kakun päälle, kuhan taikina oli ekaksi kevyesti rullattu kaulimien ympärille.


Ylijääneestä taikinasta tehtiin vielä koristeita kakun päälle. 


Juuri ennen tarjoilua viimeistely tomusokerilla.


Nami nami slurpsista.


Viikonloppu on ollut kaikenkaikkiaan vallan ihana. Perjantaina oli suunnitellusti tyttöjen ilta Saran kanssa. Twiligt osottautui JUURI niin huonoksi elokuvaksi kuin olin kuvitellutkin sen olevan. Jo kirjaa lukiessa turhaudun siihen kauheaan pihtaamisen ja seksin demonisointiin.

Eilen yritin salaa pukea kiipeilykengät jalkoihin, mutta avopuoliso sitten toppuutteli minua. Varmistelin sitten vain avokin kiipeilyä melkein parin tunnin ajan. Illalla juhlittiin vanhempieni syntymäpäiviä ja vielä loppuillaksi/alkuyöksi menimme kaveripariskunnan luokse viettämään peli-iltaa.

Tänään taasen päivä alkoi punttiksella (vihdoikin puntille.. viikkoon päässyt KUNNOLLA urheilemaan), käynnillä Sellossa kultasepällä ja kävimme kauppareissun jälkeen hakemassa pikkuisemme vanhempieni luota. Illalla taidamme suunnata vielä boulderoimaan.. tai .. mä otan vaan kuvia, kun ystäväpoika J ja avokki boulderoivat :)

Ihan ihan .. nyt .. tuli mieleen. MIKSI MIKSI MIKSI ihmiset eivät voi ilmottautua häihin? Ok, vielä on alle pari viikkoa aikaa ilmottautua, mutta mikseivät sellaiset ihmiset, kenelle on annettu tieto jo aikoja sitten, voi ilmottautua? Ja .. jos joku sukulainen sanoo toisella sukulaiselle, että he ovat EHKÄ MAHDOLLISESTI tulossa, niin .. se ei oo sitova ilmottautuminen! Ihan oikeasti, miten vaikeaa on lukea kutsusta se KENELLE tulee ilmottautua ja miten? ***tu

Ai niin.. sain perjantaina hääpuvun mukaani.. se on nyt kotona <3

3 kommenttia:

E-S kirjoitti...

Ihmiset ei vissiin vain tajua ilmoittautua? Lähipiirissä oli just myös häät ja isän puolen sukulaisilta piti jonkin verran ihan nyhtää tietoa että olivatko tulossa vai eivät... Mummokin oli vain todennut että "eihän se eräpäivä vielä ollut mennyt umpeen" kun häneltä oli kysytty että onko jo ilmottauduttu...
On se vaikeeta! :)

-didi- kirjoitti...

Joo, eivät tajua. MUR!
Meillä toi eräpäivä on siistä syystä, että vierasmäärä pitää ilmoittaa ravintolaan, maksetaan sit sen mukaan mitä ilmoitetaan. Kyse on kutienkin mulle isoista summista jos alkaa turhaa makselemaan näitä "tullaan ehkä"-tapauksia.

FaerieS kirjoitti...

Tiiän niin ton tunteen ko ei väki viitti ilmottautua! Viime vuonna vietettiin häitä ja voi kukkuu et mitä venailua oli ilmojen kanssa. Ja sitten vielä se viime hetken sählinki et "ei viel osaa sanoo et monta tulee" jaada jaada, pistää niin kyl naaman myttyyn! Häitä edeltävälle viikolle asti veivattiin pitopalvelun kanssa ja sitten viimein lyötiin 5 ylimäärästä hlö päälle niin sitten ei tarvinnu enää vaihtaa sitä määrää vaikka tulikin muutama lisää!

Pitkää pinnaa!! :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0