keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

puhdasta kauhua

Ugu mikä kiipeilykerta, tänään lainakengät tuntuivat vielä surkeammilta jalassa, kuin miltä ne eilen tuntui.

Kivasti tuli tehtyä nousuja, se on vaan aika ressaavaan kiivetä, kun tulee käytettyä käsiä niin paljon. Iho on 2,5-3h:n jälkeen kuin olisin boulderoinut koko ajan.. iho on aivan rikki. Lainakengillä tuntui kuin olisin vain läiskinyt jalkoja otteille ja toivonut parasta, varpaita ei pysty lainkaan käyttää samalla tavalla hyödyksi, otteille on mentävä ihan eritavalla kuin tavallisesti.

Koekäytin tänään uusia jatkojani, 4+:n liidaus noilla kengillä.. puhdasta kauhua. Hyvin se meni ylös asti, muta aikamoista kikkailua ja funtsimista se oli.  T:n oli klipattava eka jatko mulle, kun muuten en uskaltanut lähteä matkaan.

Tänään oli suunnitelmissani hankkia jatkoja, jotta 12 kpl:n kokoelmani olisi täysi, mutta valitettavasti jäi vielä kolme uupumaan. Pitää tilata erikseen varuste.netistä noita.

Huomenna ja ylihuomenna on taukoa kiipeilystä, hyvä niin.. ehtii kädet palautua. Muutenkaan ei tee mieli seinille, omat kengät ovat vasta perjantaina noudettavissa suutarilta.

Jottei olisi aivan valivali, niin hauskaa oli siis ehdottomasti kököistä kengistä huolimatta :)

4 kommenttia:

jani86 kirjoitti...

Paljonkos tuommoinen kenkien korjaus maksaa? Olisi nimittäin tuossa yhdet mitkä sain 2 kuukaudessa kulumaan puhki.

-didi- kirjoitti...

Hinta riippuu siitä mitä kumia tms pohjiin laitetaan, mutta mulla taitaa hintaa tulla jotain 36-37 € / pari.

Katja kirjoitti...

Kengät vaikuttavat yllättävän paljon kiipeilyyn. Kiipesin viime kesänä noin kuukauden avokkini vanhoilla kengillä kun omani oli pohjauksessa. Kun kengät eivät ole hyvät niin kiipeilystä on vaikea nauttia :(. Pohjauksesta tulleet kengät ovat uusia paremmat. Tuliterät pohjat ja kengät ovat muotoutuneet sopiviksi omaan jalkaan :)

-didi- kirjoitti...

Joo, se on vaikea nauttia, kun ei pysty luottamaan pitoon yhdelläkään otteella.

Mä en tee enää sitä virhettä, että on molemmat kengät samaan aikaan suutarilla :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0