keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Rollarit korkattu

Tänään oltiin nelistään korkkaamassa ulkokiipeilykausi. Paikkana oli Rollarit.

Ulkona kiipeäminen on kivaa, vaikka alkuusan ei meinannut millään tajuta miten ihmeessä kalliosta pitäis löytää jotain otteita. Yllättäen niitä sitten alkoi löytyi, ja pienellä opastuksella sitten reitit nousi. Sisällä on helppoa, yhdellä reitillä on tietynväriset otteet, niitä ei tarvitse kauaa hakea. Sisällä tulee hötkyiltyä välillä turhankin paljon, ulkona pitää edetä rauhallisesti ja miettiä seuraavat moovit.

Oli kylmää, eikä järin aurinkoista.. ei silti haitannut menoa. Viikonloppuna uutta yritystä ulkona. Lämpimämmin pukeutuneena ja parempien eväiten kera.

Katsotaan jääkö tuon viikonlopun kiikut viimeisiksi ulkokiikuiksi vähään aikaa. Olen hieman huonolla tuulella, koska noinkin iso asia kuin polvileikkaus ei ole vielä selvä. TAI se on selvä, että toi leikataan, mutta nyt joutuu odotella vastauksia... ja vaikka se olisikin se negatiivinen, mihin olen yrittänyt asennoitua, niin .. petyn silti valtavasti kun se kielteinen vastaus kuitenkin lopulta tulee.

Ihan suoraan sanottuna vituttaa toi koipi, jokainen rutina mikä siitä pääsee. Kuulostaa siltä kun yrittäin murskata kiviä tms polvilumpiossa.

8 kommenttia:

jani86 kirjoitti...

Onko nuo tuolla olevat liidattavia vai yläköydellä mentäviä? Varmaankin kumpiakin löytyy?

-didi- kirjoitti...

Molempia löytyy. Kannattaa vaan etukäteen katsoa tarkkaan ajo-ohjeet.. ettei mene tuntia siinä, että ajaa edestakaisin ko paikan ohi :P

jani86 kirjoitti...

Ai niinkö sinne mennessä sitten kävi vai, että tuli edes takas pyörittyä ennen kuin löysitte paikan? :D

Eikö siitä mene se junarata satamaan ihan vierestä ellen ihan väärässä ole? Tuo paikka on tässä muutaman kilometrin päässä.

En usko, että ihan heti olen menossa kun pitää varmaan käydä tuo ensi kuussa oleva seinältä kalliolle kurssi ensin, että tiedän miten ankkurit tehdään sun muuta.

Tuli taas tänään eksyttyä varuste.net ja mukaan lähti feelmax osmat sieltä. Vähän jaloissa tuntuu erikoiselta, kun tuli pari tuntia niitä kaupparessuilla käytettyä.

Mutta toivotan sinulle kaikkea hyvää ja toivottavasti saat polvesi mahdollisimman nopeasti kuntoon, että pääset kunnolla nauttimaan kiipeilystä taas.

Sinusta oikein loistaa semmoinen positiivinen energia, kun jaksat aina muita kannustaa siellä kiipeilemässä. Siihen kiinnitin huomion. Itsekin ehkä semmoista kaipaisin, kun yleensä kommenttini on aina voinhan tuota yrittää, mutta tuskin pääsen kuitenkaan ylös asti :D

-didi- kirjoitti...

Joo. Toi olla, että että esim sloupin ohje on tehty ennen kuin radan varteen on rakennettu sellainen betoniaita..

Varuste.net on petollinen.. etenkin palkkapäivän jälkeen. Hassua kuinka aikaisemmin hassasi kaikki rahat vaatekaupoilla, nykyään keskittyy kaikenmaailman metalliromuun :D

Kiitos, jotenkin tämä odottaminen on vaan niin vaikeaa mulle.

Kauhean ihanasti sanottu, kiitos :) Mä oon saanut itse kans aivan mieletöntä kannustusta, ja se on yksi isoin syistä miksi olen itsekin kehittynyt niin kovasti kiipeilyssä :) Kyllä ne reitit aina ylös pääsee, ei ehkä puhtaasti, mutta ei kaikessa voi olla täydellinen heti alussa.

-didi- kirjoitti...

Jani86, yritin itseasiassa katsella areenalla Feelmaxien omistajia :D Yhdet olin omien ja mun kiipeilykamun lisäksi näkevinäni... sunnuntaina vissiin.

jani86 kirjoitti...

Sunnuntaina olin siellä 14-17 välillä about. Keltainen paita päällä ja kojootinruskea reppu.

Paidan väri voi toki vaihdella, mutta tuo reppu kyllä aina kulkee mukana.

Huomenna olisi tarkoitus heti aamusta mennä sinne.

jani86 kirjoitti...

Tuosta on hyvä ottaa mallia http://www.youtube.com/watch?v=zOOTeGwBa88

-didi- kirjoitti...

Vaikuttava suoritus pikkupojalta.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0