perjantai 6. huhtikuuta 2012

pitkää perjantaita

Tänään on ollut ihan uudenlainen päivä. Avopuoliso sai tilaisuuden tehdä pitkän päivän tänään ja samalla sai huomisen vapaaksi, niin minä olen touhustanut yksikseni koko päivän. Aika piristävää oikeastaan.  Erikoista on sekin, etten ollut sopinut mitään kenenkään kanssa koko päivänä, hyvä niin. Yleensä tuppaan sopimaan kalenterin aivan liian täyteen kaikkea.

Nyt kotona on siistiä, pari satsia pesty pyykkiä, astiat on pesty, istutin pistokkaani (toivottavasti en liian aikaisin), olen laittanut ruokaa ja leikkinyt ja ulkoillut koiran kanssa. Kaikenkaikkiaan kivaa.

Salillekin ehdin, tottakait. Meinasi käydä köpelösti, sillä crosserilla alkulämpöä ottaessa ehdin jo unohtaa varoa murtunutta varvastani.. aika karmea kipu iski.. onneksi meni ohikin, ja jalka tuntui lopputreenin ihan normaalilta.

polvituellinen sporttaaja


Treeni oli hyvä, vaikka keskiviikon hapotukset tuntui ja tuntuu edelleen kropassa.

crossi 7 min

ylätalja leveä ote eteen 3 x 12 45 kg
alatalja 3 x 10 50kg/55kg
haiuskääntö tangolla 3 x 12 17,5kg
pystysoutu käsipainoilla 3 x 10 á 8 kg
haiuskääntö taljassa 3 x 10 25 kg
vipunostot sivuilla 3 x 12 á 4 kg
vipunostot maaten 3 x 12 á 7kg
olankohautukset 3 x 15 á 11 kg (12,5kg ja 15kg painot oli varattuna)
jalan+reidennosto 3 x 20
supermies "soutuliikkeellä" 3 x 20

Pitää vähän enemmän paneutua tuohon miten nyt treenaisi salilla, että .. tuli sitä jakoa selvemmin. Nyt tulee tehtyä ihan mutulla noita liikkeitä, vaikka .. eipä ole mitään erityistä mihin treenata, niin mennään niin kuin mikä on kivaa :P

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0