lauantai 21. huhtikuuta 2012

almost there

Yritin ottaa 6b:n kiipeämisen puhtaasti ennen leikkausta, nyt saattaa tulla jopa jo vähän kiirus. Tänään tahkosin pariin otteeseen yhtä valkoista 6b:tä 3D-seinällä. Liidaamalla jäädyin täysin, mutta kakkostelemalla tipuin kertaalleen kunnolla köyteen.. ja kerran oli levättävä köydessä. Tippuminen olisi ollut vältettävissä helposti.. ja köyteen tulo, no pitää miettiä levot paremmin. Se on niin kohta siinä :)

Mä sain aivan mahtavan uutisen tänään, tekstivietillä ilmoitettiin minun saaneen maksusitoumuksen polvitähystykseen! Tavallisesti en pidä kännyä äänellä kiivetessä, harvoin se on edes mukana. Nyt sitten sattumalta kuulin viestiäänen ja katsoin kännyä.

Ekaksi mulla alkoi kädet täristä, meinasin alkaa itkeä onnesta enkä ollut saada sanaa suustani. En pystynyt sanoa miksi ihmeessä melkein vollotin viestistä, pystyin vain näyttämään viestin ystäväpojalle.

Aivan mahtavaa! Monella tapaa on mieletöntä, että pääsen leikkaukseen ennen häitä (oletan siis, että leikkaus tapahtuu viimeistään muutama viikko ennen häitä).
1) voin kävellä mahdollisesti linkaamatta alttarille
2) häämatkalla ei tarvitse kirota kirskuvaa polvea
3) ennen häitä pystyn olla urheilematta liikaa, jolloin hääjärjstelyille ja töille on helpompi varata aikaa
4) jos olisin saanut kielteisen päätöksen, niin odottaminen olisi saattanut olla joka 6kk, aika joka on aivan liian pitkä mun psyykkeelle...
5) ei tarvitse enää edes leikillään miettiä ottavansa useamman tonnin lainaa ja maksavansa sitä reilut pari vuotta
6) en ehdi toivottavasti hajottaa polvea enää enempää
7) ei tarvitse toipua parhaaseen mahdolliseen ulkoilukiipeilyaikaan
8) . varmaan tähänkin keksisi jonkin syyn

Nyt jädeä, karkkia ja tulisia sipsejä. Takana on kakkukahvia omien ja appivanhempien kanssa, saunottelu ja yksi brandy lonkero.


0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0