maanantai 30. huhtikuuta 2012

alle kuukausi

Iski tässä, että häihimme on enää kuukausi aikaa. Nyt alkoi tosissaan stressata. Tänään olemme avopuolison kanssa pidemmän aikaa miettineet taustamusiikkia juhliimme. DJ:nä toimii meidän itsetekemämme soittolista.. myös tanssimusa tulee koneelta. Ainoa juhliemme livemusiikki on häävalssi ja valssi vanhempien kansssa, jotka kaksi avopuolison lapsuudenystävää soittavat.

Tänään saimme hahmoteltua hieman hääkuvia. Alkuperäinen idea on ottaa kuvat ulkona, käyttäen hyväksi kartanon puutarhaa, mutta suunnitelma on myös ostava sateisen kelin varalta.

- vihkiseremonian laatiminen (käydäänköhän tämä sitten vihkiharjoituksessa 23.päivä läpi?)
- häätilan koristeiden suunnittelu ja valmistua
- kattauksen suunnittelua (tää menee mulla samaan kategoriaan tuon ylemmän kanssa.. kartanolla huolehditaan varsinaisesta kattamisesta)
- huomenlahjan hankinta
- kukkakoristeiden suunnittelu ja tilaus
- vihkitilaisuuden painotuotteet (varmaan tehdään loppuun vasta vihkiharjoituksen jälkeen)
- istumajärjestys
- häävalssin harjoittelua
- nimenmuutosasiat jne jne

Häitä edeltävällä viikolla on kampaaja (leikkaus ja mahd värjäys) sekä erikseen toisessa paikassa suunnitellaan hääkampaus, silloin on koekampaus. Minulla ei ole oikein mitään hajua siitä, millaisen kampauksen haluan, jotan rentoa boheemia, ei liian sliipattua ja jotain mistä pitkät hiukset ovat edukseen. Ihania kampauksia on usein mm Taylor Swiftilla (alin kuva).

kuva lainattu: http://juhlakampaukset.blogspot.com/2011_03_01_archive.html

kuva lainattu: http://tahdotkotahdon.blogspot.com/2011/09/haakampaus-kiharaa.html
Hääviikolla on sitten kosmetologi, jos siellä saisi sitten samalla vähän suunniteltua sitä häämeikkiä. Jotain vaaleaa, nuorekasta ja raikasta. Usein liian tumma meikki saa näyttämään turhan vanhalta. Haluan, että meikkaus korostaa erityisesti silmiäni.

Jotain tähän tyyliin 

kuva lainattu: http://trendystylest.blogspot.com/2012/02/how-to-get-hair-like-taylor-swift.html
Lisää Taylor kuvia.

Eiköhän näistä saada kampaajien ja kosmetologi-meikkaajan kanssa mietittyä minulla lookki häihin.

Vappupäivänä voisi tehdä paikkakortit valmiiksi, sekä aloitella hääkarkkirasioiden tekemisen.  Sitten tulee miettiä menu ja ohjelma .. "tötteröt". Niissä tulee varmast noudatettua samaa teemaa, kuin minkä oli kutsukorteisssa, sama pahvi pojaksi, samanlaiselle paperille tekstit, sydänrei-itykset tekstipaperin yläreunaan ja vähän vaaleanpunaista nauhaa ja rusettia.... sepäs oli helppoa suunnitella.

Pöytien koristelu ja kukat tuntuvat stressaavan. Onneksi olen varannut itselleni kaason käyttöön ensiviikolle, joten nuo asiat saadaan varmaan ensiviikolla hoidettua kuntoon.

Tuntuu, etten uskalla mennä nyt nukkumaan.. pitäisi vielä suunnitella enemmä ja enemmän, mutta levänneillä aivoilla suunnittelu sujuu huomenna taas tätä yötä paremmin.

2 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Sinusta tulee kyllä ihan mahdottoman kaunis morsian! Tsemppiä loppurutistukseen, ja malttia jalan kuntouttamiseen. Nauti keväästä <3

-didi- kirjoitti...

Kiitos, kiitos ja kiitos.. ja hyvää kevättä sinullekin <3

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0