sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

ystävät

kukkalahjukset, kimppu on J:ltä ja pinkki gerbera äidiltä
Onpa minusta nyt pidetty huolta. Eilen kolme ystävää kävi katsomassa minua ja katsomassa minun perääni. Olin onnistunut pyörtyä toissayönä vessamatkalla, joten avopuoliso vaihtoi yövuoronsa päivävuoroon. Perjantaina ja lauantaina olo oli muutenkin aika hutera ja lämpö oli kohollaan.

Nyt on paljon parempi olo, eilen myöhään illalla tassuttelin jo ilman keppejä :) Fysioterapialiikkeet sujuu ongelmitta ja kivuitta. Melkein voisi kohta miettiä jo yläkroppatreeniä käsipainoilla tai jumppanauhalla. Ei tämä nyt niin kauheaa ole. Tuo leikkaamaton polvi vain mietityttää, on vaikea olla ajattelematta sitä, katsotaan kuinka paljon parempi se on kuuden viikon päästä... mutta henkisesti varaudun siihen, että olisi toistamiseen tämä potilaanaolo edessä.

Eilen ystävätär näytti kuvia New Yorkin matkaltaan... ja tänään päätettiin avopuolison kanssa tekevämme yksivuotishäämatkan New Yorkiin <3 Ah.. ja häihin on enää alle 1 kk. Nyt alkaa olla sellainen fiilis, että äkkiä tehtävä jutut. Onneksi tässä ei nyt kauheasti pysty hötkyillä mihinkään, joten saan varmaan paljon hääjuttuja tehtyä ihan parin viikon sisällä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0