torstai 10. kesäkuuta 2010

gojuttago - day 1

Seuraava kursivoitu teksti on kopioitu suoraan kalorilaskurin päiväkirjastani

Juttadiettipäivä nro 1

Katsotaan miten onnistuu tänään, ollaan menossa perheen kanssa hakemaan pappa hautaustoimistoon.. matkalla käydään jossain sukulaisilla, ei varmaan pääse ilman pullaa tai kahta pois sieltä.

Aamulenkki 22 min juosten, 15 reipasta kävelyä koiran kanssa (tiivistin vähän sitä kävelyä, oikeasti kesti kauemmin, melkein 30 min :D )

Ennen juoksua nautittiin omega3:sta. Kohta sitten ruispuuro lisukkeilla naamaan.

--

Ehkä hirvein päivä 11 vuoteen, niin monella tasolla surullinen.

Merkkailin jo loppupäivä syömiset. Juttailin hieman epäjärjestyksessä, mutta pääasiallisesti kuitenkin tuli syötyä ohjeistuksen mukaisesti. Toscakakku ei kuulunut päivän ruokiin, mutta.. oltiin sukuloimassa, ja tietty ihmistyyppi ei voi ymmärtää jos kahvin kanssa ei halua ottaa mitään pullaa... oltiin siis yli 80v sukulaisella. Oli muuten pirtsakka nainen :)

1871 kcal Peruskulutus
+202 kcal Liikunta
2073 kcal Kokonaiskulutus
1 kcal Tavoite pluskalorit
-545 kcal Toteutunut vaje
2074 kcal Tavoite
1528 kcal Syöty (Toteutunut)
-546 kcal Tavoitteesta
24 g Kuituja


Tein toissailtana ison kattilallisen ruokaa, neljälle päivälle päivälliset valmiiksi, kesäkurpitsaa,jauhelihaa, tomaattia, mausteita, täysjyväriisi, pakastevihanneksia.. hyvää tuli :) ja sitten lisään sen oliiviöljyn ruokaa lämmittäessä. Paistoin ruoan ilman ylimääräistä rasvaa, luotin lihan omien rasvojen riittävän.

Eilen tein uunissa foliossa timjamilla ja valkosipulilla maustettuja (tuli muutakin, mutta noi oli pääosassa) broilerin rintafileitä. Tuli kyllä hyviä :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0