lauantai 19. kesäkuuta 2010

Lomalauantai

Eilen tuli hautajaisten jälkeen pyörähdettyä kaupoilla, piti käydä ostamassa matkaa varten kaikkea pientä hyödyllistä, mukaan tarttui myös muitakin kuin pakollisia asioita.

Tässä asussa shoppailtiin



sininen paita - Mango
valkoinen paita - Mango
farkut - Diesel
kengät - Bronx
arskat - Pieces
laukku - Zara
mato - lahja saksansiskolta

Suurin osa eilisistä shoppailuista sitten muodosti tämän päivän asuni



mekko - Indiska
kengät - Bronx
koru - Indiska

Halosella oli mielettömiä tarjouksia kengistä, puoleen hintaan paljon kivoja kenkiä, ja olin aivan haltioissani löydettyäni nämä Bronxit sieltä. Mukaan tarttui toisetkin bronxit, jotka tulen varmasti esittelemään jossain vaiheessa. Olen pitkään etsinyt sandaaleita, ja löysin oikein ihanat eilen. Olin myös varsin haltioissani tästä kukkamekosta. Eilen oli ensimmäinen kerta Indiskassa, kun katselin siellä vaatteita. Innostuin niin, etten malta odottaa, että pääsen sinne joskus kunnolla ajan kanssa. Tää mekko on mielestäni ihana, ja aivan sattumalta on fantastinen näiden kiilakorollisten Bronxin sandaalien kanssa. Tuo korukin on jotain sellaista, mitä en tavallisesti ikinä ostaisi, mutta nyt päätin kokeilla jotain uutta, ja sekin on <3

Huomattuani kuinka täydellisesti pari viikkoa sitten ostamani koralli kynsilakko sopii tähän asuun, ajattelin, että voisi kokeilla joku päivä Ellokselta ostamiani korkokenkiä tähän asuun. Myöskin minulta löytyy yksi kirppislöytö laukku, joka sopisi mahdollisesti myös mukavasti tähän kokonaisuuteen :) Kiva kiva kiva.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0