maanantai 28. kesäkuuta 2010

Siivouspäivä

Eikös olekin ihan loogista, että kun pitäisi alkaa siivota, niin sen sijaan kuvaan kaikki mun kengät ... lenkkareita lukuunottamatta

Kaikki





Mun lempinilkkurit, Bronxit joista aika jättää ihan kohta, kuten myös bronxin vetskarikengät, Clarkksin ihana "venekengät".. jo toiset tuollaiset :) Ruskeat nilkkurit ja muunneltavat mustat nilkkurit DinSkosta.



Tummanruskeat saappaat, jotka eivät ole ikinä poistuneet sängystä :P ostettu joskus vuonna nakki Tallinnasta, sekä neljät saappaat Spiritiltä.



Korallit korkokengät Ellokselta, kuparit tepsuttimet Vagabond, turkoosit balleriinat tms Gortzilta ja punaiset kengät .. ostettu kans vuonna nakki Tallinnasta.



Bronxit korkokengät, hopeisella sisustalla Espritin korkokengät, joita en oikein osaa käyttää, (toistamiseen muunneltavat saappaat), soljelliset nilkkurit DinSko, upeimmat kengät mitä omistan Bronx ja Vagabondin suloiset viimeaikoina yhdet suosikeistani.



Ja kesäisimmät kengät
Ystävättäreltä saadut Crocsit, viimeisimmät kenkäostokseni, Bronxin sandaalit koroilla ja ilman, valkoiset S.Oliverin sandaalit minikorolla, valkoiset ketjulliset korkokengät (100 % rakkolupaus) ja hippitepsuttimet DinSkosta.

Jos nyt sitten alkaisi siivota..
Ai niin.. ystättäreltä saadut Crocsin vaaleanpunaiset talvisaappaat ja ikuisuuden ikäiset Vagabondin talvikengät jäivät valokuvaussession ulkopuolelle.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0