lauantai 12. kesäkuuta 2010

proggis: lukulamput - FAILED

Me mitään lamppuja saatu ostettua, saatiin ostettua lattialistat ja käytiin hieman shoppailemassa, mm vaatteet hautajaisiin, sekä diettiäni varten tuota Fastin Dietmixiä.

Tällaisessa asussa tuli pyörittyä kaupoilla (päivänasukuvan ottaminen on vakava asia :P )



housut - Vero Moda
neule - Vero Moda
paita - GT
huivi - H&M
laukku - Fris company (mikälie, kirppislöytö)
kengät - Bronx

Löysimme avokille aivan mahtavan puvun PXT:stä (vai mikä se nyt olikaan) ja minulle löytyi jotain Zarasta



Ehkä sopivilla asusteilla tuosta tulee vähemmä bootylicious -asu. Bolero, mustat sukkikset, maltilliset kengät. Lasken sen varaan, että menkkaturvotus (toi turvotus mulla on aivan kauheaa, ei oikeasti mene välillä just menkkoja ennen ja alussa tietyt vaatteet lainkaan, jotka muulloin menevät ongelmat päälle, ihan tosi ) laskee perjantaihin mennessä, muuten joutuu hankkia jonkin super tuck in -asun tuonne alle. Seuraava koko olisi ollut aivan liian iso.

Erässää blogissa (http://supistuksia.blogspot.com) oli ostettuna ja testattuna valkoisesta savesta tehty kasvonaamio. Luin ko tuotteesta, mutta en ollut ajatellut vielä toviin ehtiväni käydä ostamassa kyseistä tuotetta. Eilen rynnätessäni tapaamaan pikkuveljeäni ja tämän avovaimoa, bongasin WTC-rakennuksesta kojun, jossa myytiin juuri näitä tuotteita. Enpä voinut olla ostamatta, ja tänään saunan jälkeen kokeilin tuota. Iho tuntuu ihanan pehmeältä.

Tosiaan, ohjeessa sanotaan, että ½ rkl jauhetta ja vähän vettä, se vähän vettä on oikeasti vähän, eikä esim myös ½ rkl. 5 ml riittänee varmasti siihen. Onneksi tämä tuote levittyi ja kuivui siitä huolimatta, että tein seoksesta aivan liian juoksevaa. Kuivuttuaan naamaan naamio alkaa hilseillä pois, joten se on hyvä pestä nopsaa pois, muuten on hienoa savijauhoa pitkin kotia.



Huomenna voisi yrittää värjätä ripset. Avokki saa sutia tökötit mulle naamaan.

Oli muuten jotenkin tosi kiva ilta, pelleiltiin uima-altaalla ja saunassa, mukavaa rentoa oleilua, eikä pieni tykyttely ja touhustelu mitenkään vaikuttanut mielialaan negatiivisesti ;)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0