maanantai 7. kesäkuuta 2010

hemmottelupäivä

Tänään on ollut oikein kiva päivä äidin ja siskon kanssa. Päivään on mahtunut kolmisen tuntia pulikointia Flamingon wellnes & spassa, ateriointia kreikkalaisessa ravintolassa ja monen monta tuntia shoppaillessa. Tänään pääosassa oli pikkusisko, olimme metsästämässä hänelle äitiysvaatteita. Tarttuipa siinä samalla itsellenikin jotain mukaan :)

Maksimekko Hennesistä, tätä olinkin himoinnut kuvastosta. Pidän maksimekoista, koska inhoan omia jalkojani, ja erityisesti jalkojeni, reisien ja säärien takaosan omituista ihoa.



VeroModasta minulle ostettiin mukavat peruspöksyt, kivaa vaihtelua muut kuin mustat tai denim pöksyt. Sopii hyvin lauantaina ostamani neuleen kanssa.



Toinen ostos Hennesistä. Äitini mielestä näytin suloiselta tuossa paidassa, joten minun oli kuulema saatava se <3



Eipä alkanut vielä Juttadietti vielä, eikä varmaan vielä pariin päivään. Huomenna mennään äidin ja siskon kanssa Ikeaan ja muille kaupoille ja keskiviikkona haetaan (?) pappa sairaalasta ja viedään jonnekin. Jotenkin toivon, että ymmärsin tässä kohtaa jotain vähän väärin.

Flamingo Spa oli alkuunsa hieman hämmentävä kokemus. Ne +45 asteiset saunat lähinnä nauratti :D Biosaunassa olisi voinut olla vaikka kuinka kauan, ja suomalainen sauna oli kans oikein kiva. Molemmat höyrysaunat olivat taivaallisia, varsinkin shampanjan tuoksuinen <3 Infrapunasaunassa olisi voinut oleilla hieman kauemminkin, olisi voinut ottaa vaikka kirjan mukaan. Jotenkin jäi paikan henkilökunnasta omituiset vibat, en tiedä miksi.. muutenkin paikka oli ehkä turhan muovinen, Disneylandmainen, muovinen meksikaani nauratti ja samalla aiheutti omituisen fiiwiksen. Voisi kyllä mennä uudestaan, tuli ihanan rentoutunut olo kuitenkin :) Paikka oli tosi autio, mutta oikeastaan se oli hyvä, sai olla äidin ja siskon kanssa saunoissa ja altaissa rauhassa, eikä joutunut jonotella minnekään.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0