perjantai 18. kesäkuuta 2010

gojuttago - day 8

+- 0

Eilen ei tosiaan sitten liikuttu hirveästi, eikä tehty muuta kuin töitä, 13,5h töitä. Tälläiasta se no aina ennen lomaa. Nyt väsyttää niin hurjasti, olen nukahtaa istualteni.
-
Hmm.. väsyttää niin turkasesti, eilinen työpäivä + tämän aamun aikainen herätys. Noh, nyt on ainakin tankattu ruokaa ennen urheilua, toivottavasti en syönyt liian myöhään, toivottavasti ruoat eivät nouse kurkkuun tunnilla. O ou o_O
-
omg mikä treeni! Mahtifiilis, vaikka a) hemmetin käsi puutui välillä useampaan otteeseen ja b) olin syönyt vain 1,5h ennen treeniä. Mietin, että antoikohan sitten ruoan hiilarit jotain extraboostia, tai jotain, kun tuntuu, että jotenkin sai treenattua tavallista paremmin, vai onko se tuo palautusjuoma, josta on ollut apua. Eniveis, treenit meni tosi hyvin, ja se näkyy kaloreissakin. Ikinä aikaisemmin polttanut tuollaista määrä kaloreita tunnissa, 570 kcal, wtf!?

Mahtiolo. Kohta vielä iltaruokarka naamaan :)

MAHTAVAA!

Ai niin .. huomenna ei pysty juttailla koko päivää, on ne papan hautajaiset, joten .. ei varmaan tule liikuttuakaan, ellen jostain ihmeen syystä herää aivan tavattoman aikaisin huomenna aamulla.. sinänsä ei olisi mikään ihme, sillä mulla on tapana herätä vapaapäivinä kuudelta ja arkena saa taistella tiensä sängystä töihin.

1837 kcal
Peruskulutus
+490 kcal
Liikunta
2327 kcal
Kokonaiskulutus
1 kcal
Tavoite pluskalorit
-1079 kcal
Toteutunut vaje
2328 kcal
Tavoite
1248 kcal
Syöty (Toteutunut)
-1080 kcal
Tavoitteesta
23 g
Kuituja

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0