sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

gojuttago - day 4

Neljäs päivä alkaa, ei muutosta painossa eiliseen.

Eilen illalla kotiuduttuani elokuvista, nälkä oli niin kauhea, ettei tavallinen iltapala riittänyt, vaan piti saada ihan joitain syötävää, tässä tuli puolikas profx-patukka apuun.

Päivän urheilusta vastaa kohtapuoleen alkava crossing-tunti :) Crossing on niin parasta urheilua minulle, en tiedä ihan tarkkaan mikä siinä on, mutta jokin vain kolahtaa siinä muhun.
-
klo 11:26 crossing treeni takana, tein jalkoja ja käsiä sitten myös salin puolella. Ehkä kroppa ei ole oikein palautunut vielä torstain cardio rääkin jäljiltä, sillä liikkuminen oli hieman tahmeaa. Katsotaan miten toi uusi protskujuttu auttaa palautumisessa. Pitää yrittää tänään kuitenkin löytää kaupoilta sitä Fastin Dietmixiä :)
-
Tarkemmin asiaa tutkittuani, ei toi proteiinijauhe oo kyl sinne päinkään :D mutta ei anneta lannista. Tuossa käyttämässäni on liian vähän hiilareita ja "liikaa" rasvaa.
-
Ah, iltasauna ja -uinti. Ihana taloyhtiö meillä. Mininälkä vaivaa, mutta onneksi kohta on iltapala-aika :) Eiköhän tää kroppa kohta tajua, ettei se saa sitä ruokaa kuitenkaan enempää.

Aika hurjat kalorivajeet taas tälle päivälle, tai no.. joka päivähän tuollaiset kertyy, kun syön joka päivä samat ruoat :)
-
Taas tarvitsi iltamaitorahkan lisäksi vähän profx:ää.. loput eilisestä patukasta. Huomenna loppui tämän, pitää olla LUJA!

1858 kcal
Peruskulutus
+386 kcal
Liikunta
2244 kcal
Kokonaiskulutus
1 kcal
Tavoite pluskalorit
-575 kcal
Toteutunut vaje
2245 kcal
Tavoite
1669 kcal
Syöty (Toteutunut)
-576 kcal
Tavoitteesta
24 g
Kuituja

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0