torstai 10. kesäkuuta 2010

gojuttago - day 2

Toinen päivä juttadiettiä alkanut. Tässä tosiaan tulee kolmen tunnin välein nälkä. RUOKAAA!! Tosin jos vielä tunnin tai pari odottaa. Tänään aamiainen tuli nautittia pari tuntia tavallista aikaisemmin, sillä töissä oli oltava jo kukonlaulun aikaan.

Päivän urheiluohjelmassa on crossing cardio :) Voisin käydä etsimässä jostain liikkeestä jotain rasvanpolttoainetta (kun en ilman niitä tunnu saavan hikeä pintaan, vaikka kuinka treenais) ja palautusjuomaa.

Itselle on jäänyt hieman epäselväksi, että salliiko kuuri kahvin ja suolan. Kahvia on pakko vetää, muuten tulisi aivan karmeat vieroitusoireet. Huih.

-

Aivan poikki. Tänään kävin crossing cardio tunnilla. Jalat eivät ole palautuneet eilisestä juoksusta, sen verran tahmeaa crossaaminen oli. Ihan hyvät kulutukset tuli.

Treenin jälkeen vedin gainomaxin lihaskehitysjuoman, sillä en ollut ehtinyt käydä vielä ostamassa sitä suositeltua tai jotain vastaavaa. Jos huomenna ehtisi käydä kaupoilla, vaikka ytimessä :)

On muuten aika kauhea nälkä. Eiköhän tämä tästä. Nälkä, voimaton olo.. ja totaaliväsy. Pitää vielä käyttää pikkuinen ulkona, ja sitten olenkin ihan sänkykamaa.

1869 kcal
Peruskulutus
+406 kcal
Liikunta
2275 kcal
Kokonaiskulutus
1 kcal
Tavoite pluskalorit
-665 kcal
Vaje tällä hetkellä
2276 kcal
Tavoite
1610 kcal
Tähän mennessä
-666 kcal
Tavoitteesta
25 g
Kuituja

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0