sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

gojuttago - day 5

400 g :) Jippi, poistuuhan ne nesteet.

Tulipas tehtyä piiiitkä lenkki pikkuisen kanssa, ainakin 45 min. Alkumatka oli hieman hankalaa, mutta sitten kun pääsimme autoteiden varteen, alkoi tepsuttelu sujua :) Itsellenikin tuli jopa hiki. Mahtijuttu. Noi aamulenkithän pitäisi tehdä ymmärtääkseni aamuisin tyhjään vatsaan, jotta rasvanpoltto tehostuisi, mutta mulla oli vain niin kauhia nälkä, ettei voinut olla syömättä aamupuuroa. Hassu sykkiminen jopa selkälihaksissa :)
edit: lenkki oli ainakin 4,5 km :)

Illalla lisää liikuntaa, crossing cardio-tunnille. Siellä on sunnuntaisin aiva superi vetäjä, ne tunnit ovat aivan tappoa. Tietää tehneensä ja tuntee kropassa.

Pitäisi tuota punttiakin tehdä, eilenhän se tuli aloitettua. Punttistreenaaminen ei oo mikää uusi juttu, lukioaikoina mä kävin hieman turhankin ahkeraan siellä. About 5-6 krt viikossa. Silloin jotenkin ehti ja jaksoi ihan eritavalla.
-
Tein kuuriin sopivaa kaalikeittoa :) On neljälle seuraavalle päivälle eväät valmiina. Kohta voisin väkertää kanarisottoa :) Erinomaista :)
-
Välipalaa nassuun. Aika hurahti koiraa trimmatessa niin, etten muistanut edes syödä.. ja parituntia sitten (kolmelta) olisi pitänyt syödä. Noh, voipa vetää iltaruoan sitten treenien jälkeen.
-
Nyt on testattu Fastin dietmix, oikein makoisaa, ihan kuin mansikkaeskimo nesteenä :)

Vittu jee, mikä tunti tänään. Toi yksi ohjaaja on jotenkin nero. Harmi vain, että taitaa nyt taas hetkeksi jäädä jollekin tauolle crossaamisesta. Mulla kun on tavallisesti sellainen omituinen ongelma, etten mä hikoa tavallisesti treenin yhteydessä, vähän voi tulla kuuma, naama on aina punainen, mutta ei tuu kunnolla hiki. Oon käyttänyt jotain rasvanpolttonestettä joskus, joka sai mut hikoilemaan. Mutta tuon ohjaajan tunneilla ei tartte niitä, ihan kumma. Siellä saa luonnollisen hien, edes pro-tunneilla ei saa pyyhettä tuolleen märäksi. Mahtava olo! Nyt ruokaa nassuun ja sitten kait avokin kanssa zägäileen, ellei taivas repeä.
-
Taivas ei revennyt, vaan toinen ähky ja toinen huomasi olevansa katkipoikkipuhki treenin jälkeen :) Toi vuosi sitten murtunut häntäluu välillä muistuttaa itsestään, meinasin ajaan ojaa äsken kotimatkalla, kun yhtäkkiä vihlas, tosi omituista. Täytyy toivoa, ettei se ala nyt kiukutella, kun tuo välilevytyrä tuntuisi parantuvan oikein kiitettävästi.

Tänään crossingin jälkeen mietin pari nanosekunttia sitä, että menisinkö vielä treenin jälkeen salille. Pitää yrittää toppuuttaa itseään, ettei vedä urheilua överiksi, ettei käy taas niinkuin taisi yhdessä vaiheessa käydä, että oli hieman ylikunnossa. Pitää yrittää säilyttää maltti kaikissa asioissa, koska mulla on tapana vetää överiksi niin syömiset, liikkumiset tai sitten jotkin muut jutut, millä on joskus yrittänyt saada supertuloksia nopeasti. Malttia malttia. Pitää muistaa levät ja sallia se itselleen.

1852 kcal
Peruskulutus
+554 kcal
Liikunta
2406 kcal
Kokonaiskulutus
1 kcal
Tavoite pluskalorit
-934 kcal
Vaje tällä hetkellä
2407 kcal
Tavoite
1472 kcal
Tähän mennessä
-935 kcal
Tavoitteesta
29 g
Kuituja

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0