maanantai 20. elokuuta 2012

Aina ei tarvitse onnistua

Tänään oli aivan mahtavat hauskat kiikut, vaikken yhtään nousua tehnytkään puhtaasti enkä liidannut kuin kerran. Jätin myös kisaseinäprojektini yrkkäämisen tänään välistä. Projektin nousussa on aivan liikaa paineita, olen saanut tehtyä kaikki moovit, mikään kohta ei ole erityisen vaikea, mutta kokonaisuutena ko reitti on edelleen erittäin raskas. Viimeaikoina nousut ko reitillä eivät ole enää olleet hauskoja, vaan on ollut liikayrittämisen tuntua, noususta puuttuu täysin rentous.

Kakkostelin Areenalla uusia reittejä ylimmällä parvekkeella, yhden liidasinkin.. otin työvoiton yhdestä vielä greidaamattomasta valkoisesta reitistä (alunp 7a.. mutta nyt siitä oli nypätty greidi pois.. 6a-6b). Tuli työstettyä myös uutta 6b:tä sekä 6a+:aa. Illan viimeisimpinä hitaina oli 5c.. jossa kädet tuntui jo niin mössöltä, että oli tultava köyteen, ote alkoi pitää yhtä hyvin, kuin jos olisi yrittänyt pitää kiinni saippuapalasta.

Oli kyllä hauskaa, sain ihan ihme betaa kaverilta, tuli naurettua ihan kauheasti, kun yritin toteuttaa liikesarjavisioita, jotka olivat minulle aikalailla mahdottomia toteuttaa. Melkein salaa toivoisin keskiviikolle sateista kelia, jotta pääsisi työstämään noita samoja reittejä uudestaan :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0