torstai 30. elokuuta 2012

tärinät

Tänäänkin päivän suunnitelmat muuttui, joten pääsin TAAS karkaamaan salille. Ihanaa.

Tänään en yksinkertaisesti enää jaksanut rääkätä itseäni crosserilla samaan tahtiin kuin maanantaina ja tiistaina, vaan rauhallisempien ysärihittien tahtiin




30 min crosserilla


reisiojennus 2 x 20 10 kg
jalkaprässi kapea 2 x 10 100kg
tasapenkki kp 2 x 12 á12,5 kg
pystypunnerrus 1 x 10  ja 1 x 9 (tärinät tärinät )á 11 kg
vipunostot sivulle kp 2 x 12 á 4 kg
pystypunnerrus kp 2 x 8 á 10 kg
push dow köydellä 2 x 8 á 40kg
vatsat lankussa trcx 3 x 12

Tässä vaiheessa kädet ja kaikki tärisi niin paljon, että oli myönnettävä oman kropan heikkous ja lähdettävä kotio.

Sen verran kun edellisen kerran tätä settiä tehdessäni mietin sitä, että voisi alkaa tehdä tasapenkkiä ja pystypunnerrusta isommilla painoilla.. ehkä kuitenkin otetaan hissukseen ja treenataa niin, että saan nuo maksimittoistot tehtyä nykyisillä painoilla, sitten voi miettiä isompiin painoihin siirtymistä. Voi toki olla, että lihakset muutenkin olivat tänään väsyneet, etten saanut toista pystypunnerrus sarjaa enää vietyä puhtaasti läpi.

On ollut mahtava viikko punttireenin kannalta, ihana tunne kun kädet eivät meinaa enää nousta ja koko kroppa tärisi suorituksia tehdessä.

Jos joku ihmettelee omituisia musavalintoja, niin minulla kävi pari viikkoa sitten niin, että onnistui päivittämään puhelimeni niin, että siitä hävisi kaikki musiikki, ja tietokonevaihtojen jäljiltä KAIKKI minun musani oli puhelimessa (varmuuskopiobuffalo kun otti kolhuja eikä sieltä saatu kuin kuvat pelastettua). Nyt olen sitten hädissäni siirtänyt cd-levyiltäni vanhoja kappaleita koneelle, HittiBuumit ovat kova juttu.. ja etenkin U96.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0