keskiviikko 1. elokuuta 2012

check in

Huomenna karistamme taas Suomen pölyt jaloistamme ja suuntaamme kohti Hampurin kiipeilyseiniä. Kerran vuodessa tapahtuva reissu Hampuriin on siis kyseessä. Ihanaa päästä perheeni luokse.

Tänä vuonna pääsemme tosiaan testaamaan Hampurin kiipeilymestat, viimevuonna ei tuo onnistunut mieheni olkapäävamman takia. Nyt on pari köysittelypaikkaa ja yksi bouldermesta tsekattuna:  Kletterzentrum hamburgNordwandhalle ja Salon du bloc. Kletterzentrum on ihan kävelymatkan päässä perheeni kodista. Jei!

Muuta ohjelmaa on perheeni kanssa ajan viettäminen, shoppailu, rentoutuminen, brunssi Alster Paviljongissa, pyöräilyretket, leffat, uiminen, viinien nauttiminen ja ehkä mahdollisesti automatka ihan Pohjois-Saksaan rannalle.. ehkä Itämeren rannalle.

Ikävää tuossa reissussa on vain se, että minun on nyt jo ikävä pikkuistamme, hylkäämme Mimin nyt.. ja palattuamme reissusta säiden salliessa karkaamme mieheni ja ystäväpariskunnan kanssa vielä 1-2 yön kiipeilyreissulle läntiselle rannikolle. Tuolloinkin jätämme pikkuisemme vanhempieni luokse hoitoon. Ikävä!

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0