sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kustavista kotiuduttu

apinat @ Hopiavuori
Kolmen päivän kiipeilyseikkailu Kustavissa on takana. Nelistään hipelöimme HopiavuorenIsoniitunRiskeläisvuoren ja Kräkiniemen halkeamia ja seiniä.

Perjantaina starttasimme kymmenen pintaan, Kustavissa purimme majapaikkaamme nopeasti kamat ja suuntasimme ensimmäisiin halkeamiin. Hopiavuorella tuli tehtyä neljä nousua ja seikkailin ankkureita purkaesa pitkin kallioita. Supersiistiä!! Illalla maittoi uni, kun ulkona oli tullut temmellettyä yli 6h.

Lauantaina suunnistimme Isoniittuun, reitit olivat ihan ok, mutta paikka oli turhan synkkä. Tuli harrastettua taasen ankkurien purkua, PALJON jammailua ja träditin Golem-sektorilta Posta Falconin. Pelotti aivan kauheasti, aikaisemmilla kerroilla trädittämäni reitit on sentään useamman kerran kiivetty ennen trädiä. Muuten meni ok, mutta ennen viimeistä toppaamista oli kerättävä rohkeutta... pelotti paljon, en täysin luottanut asettamiini camuihin, onneksi ne piti.. ja aviomies varmisti. Oli ensimmäinen trädivarmistus hänelle.

ainavalmiskiipeejä
Lauantain jädetankkauksen jälkeen suunnistimme Riskeläisvuorelle. En järin innostunut ko paikasta, inhotti tuo jumissa olo, kun piti aluksi laskeutua veden päälle josta sitten piti varmistaa.. yyyh!!! Ja ennenkaikkea kun valitsemamme nousu oli varmaan jonkun jättiläisen tekemä ja greidaama JA JA JA seinä oli mun fiveteneille ihan jäätä, liuku liuku. Puhdasta tuskaa, eikä tehnyt mieli enää yhtään nousua tuolla.

Sunnuntaina päädyimme aivan ihanaan paikkaan Kräkiniemeen, ihana niin ihan hengailuun kuin kiipeilyyn. Täällä pääsy kallioiden päälle oli helppo, joten minäkin pääsin tekemään ankkureita valmiisiin pultteihin.

Ankkurin tekoa, reitti Amelie, oikea 5
viimeiseltä reitiltäm (masto, 4)  laskeutuminen
Aivan huima reissu, kauhean kätevää että pääsimme sukulaisteni vintille punkkaamaan. Voitti telttailun. Tuli nukuttuakin reissussa hyvin. 

mies ja puput 
Ei silti ole sellainen olo, että olisi saanut tarpeeksi, ehkä huomenna sitten voisi tehdä jotain aerobista (huomaa että kropassa näkyy edelleen kovasti häiden jälkeisen kilot.. harmillista, mutta onneksi ei pysyvää kun niin päättää). Tiistaina olisi sitten kova halu taas päästä ulos kiipeämään. 

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0