keskiviikko 29. elokuuta 2012

liian iso haukku

Thih, joo-o.. ihanaa kun tänään tuli sokea luotto omiin taitoihin kiipeillessä. Pitkään ihailin Egyptian Mummy -reittiä.. jotenkin sain itseni uskomaan hetken ilmaa huitoessani, että tuo reitti olisi minulta noustavissa. Sainhan minä kaksi jatkoa laitettua. Virallinen syy tämän jälkeen oli se, että minulla oli jatkuvasti suonenvetoja jalkapohjassa, etten voinut kiivetä sen takia... mutta oikeasti..  tuo sattui vain olemaan liian iso pala minulle.

Green Future meni taasen puhtaasti ja tuli kakkosteltua puhtaasti Moovipeikko. Moovipeikko oli hauska reitti, mutta sillä oli liikaa hämähäkkejä.

Jos vaikka ekaksi liidaisin jotain vähän helpompia reittejä ulkona :D Babysteps olisi sellainen mikä kovasti houkuttaisi kokeilemaan, kerran olen yrittänyt sen kiipeämistä yläköydessä. Jos vielä tänä syksynä yrittäisin sitä.

ps. eilisestä salitreenistä on paikat aivan hellänä. Vatsalihakset kipeät, perse kipeä, kyljet kipeät, sen lisäksi sormissa tuntuu edelleen viimeviikon kovat kiikut.. ja kuukautiset ovat tulossa.. joten on menkkasuppareita ja -särkyjä sekä selkään sattuu.. MUTTA olo on aivan mahtava :) Silmät liikkuu lisää viinaa... eiku.. jalat liikkuu, lisää urheilua :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0