perjantai 24. elokuuta 2012

pe-pe-perrrjantai

pari valkuaista, paketti Pirkan Lime-pepper -tunaa, 300g vihanneksia ja 45 g proteiinipastaa + loraus oliiviöljyä

Hulppeeta kun alkaa viikonloput tuntua viikonlopuilta, meillä on miehen kanssa samaan aikaan vapaata. Enää ei tarvitse minun ottaa viikonloppuja keskelle viikkoa, ja ehkä jopa ehdimme nähdä joskus ystäviäkin viikonloppuisin. Ihanaa! Tältä viikonlopulta odotan erityisesti lauantai-iltaa ruoan ja saunan merkeissä sekä sunnuntaita, kun minut viedään elokuviin.

Lauantaina on hct, tänä vuonna en ilmoittautunut tapahtumaan, mutta menen kannustamaan ystävää. Se mitä olen tuollaisiin tapahtumiin osallistunut, niin on aina ollut kiva bongata tutut kasvot reittien varrelta, joten laitetaan nyt hyvä kiertämään. Kovasti tekisi mieli treenata ensikevääksi hcr:ään, mutta katsotaan mitä polvet ja lonkka pitävät ajatuksesta. Nyt kun alaselän jumi on saatu avattua, voin tehostaa juoksutreeniä, mutta ei kuitenkaan kiipeilyn kustannuksella. Kauheaa kun haluaa tehdä niin monia asioita. Jos onnistuisin pitämään itseni ehjänä jonkin aikaa..  Vuosi sitten vasta toivuin välilevytyrästä .. ja tänä vuonna oli ongelmia polvien kanssa ja varvas murtui. Yksi ehjä yhtämittainen vuosi olis kiva.

Päivän ruokakuvaan liittyen, painonpudotusprojekti sujuu hyvin. Ruokailut ovat menneet suunnitellusti, parina kertana on ollut syötävä enemmän kuin suunnitellusti koska vaje ko tai edeltävänä päivänä on ollut niin iso, että ylimääräinen terveellinen välipala on tullut tarpeen (vaihtoehtoina on joko syödä hallitusti enemmän illalla .. tai sitten hallitsemattomasti unissaan yöllä). Paino on tosiaan tullut suunnitelman mukaan alaspäin, tosi hyvä näin. Odotan kovasti lauantai-iltaa, viimesunnuntaista lähtien mieleni on tehnyt intialaista ruokaa, ja meillä on kotona jo tarvittavat ruoat hankittuina, enää pitää kokata :)

Ruokatunti on nyt lusittu, back to work work jotta pääsee illalla ystävän kanssa kallioille.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0