torstai 23. elokuuta 2012

Edistymistä projektissa

Koska postauksissa kuvat ovat kivoja, mutta eilen ei Areenalle tullut räpsittyä kuvia kiipeilyistä, ajattelin kuvan Hampurista ostetuista Converseista piristävän :) Oranssia nahkaa/mokkaa tms, kuivempien kelien popot. Noihin tuli mukana myös oranssit nauhat.


Eilen oli ehkä mahtavimmat sisäkiikut pitkään aikaan. Olimme hyvissä ajoin Areenalla, ja tavoitteena oli kiivetä, kunnes neloset ei enää nouse :D No piti jo ajan takia lopettaa aikaisemmin, 4,5h eilen sai riittää.

Alkulämpöinä tuli noustua rocktopia pariin otteeseen, ystävä kiipesi oman projektinsa.. ja kuin ajattelematta mitään vein tämän jälkeen köyden oman projektini eteen. Nousun alku ei ole pariin kertaan sujunut enää "kuin tanssi", vaan olen kadottanut rytmin täysin nousussa. Viimekertaisen farssin jälkeen odotukset eivät olleet korkealla, mutta yllätin itseni pääsemällä hyvällä matkaa kattoa yhtäjaksoisesti. Sitten alkoi jännittää ja tuli köyteen. Olin kuitenkin tyytyväinen, etten antanut edellisen kerran vaikuttaa. Lyhyt hetki köydessä .. ja matka jatkui. Sain lopun noustua yhtäjaksoisesti, onnistuen tekemään parhaimman nousun ko reitillä. Kuhan pääsen reitin puhtaasti ylös, tarjoan kiipeily-ystävälleni pizzan :)

Fiilis tuon nousun jälkeen oli julmetun hyvä.

Muutenkin tuli tehtyä varsin vaikeita nousuja, ja projektoin reittiä kakkosena, minkä luulin olevan 6b.. mutta tultuani alas huomasinkin sen greidin olevan 6c :D Ihme, että vähän puuskuttu. Ihan kuin olisin ollut synnytysvalmennuksessa :D Hengittäminen auttaa merkittävästi vaikeissa ja raskaissa kohdissa.

Tuli häröiltyä muutamia muitakin reittejä, liidattu helppoja ja kakkostellen vähän vaikeampia.

Viimeisenä nousuna mulla oli 5c:n (keltainen 3D -seinä, lähellä itsevarmistavia) reitti. Viimeinen nousu meni erissä, olin jo niin poikki, yläselkä alkoi olla tulessa, ensimmäinenkin ote oli jo työn ja tuskan takana, mutta jotenkin sain tuon kiivettyä. Kaikista hienointa ko reitillä oli se, että siinä oli paljon elementtejä, jotka koen pelottavina, sivusiirtymiset, underit ja klippaus käsien ollessa jo huomattavasti jatkon yläpuolella. Kaikki nuo meni erinomaisesti, varmistajakin huomasin ihmeellisen rauhallisuuden mun nousussa. Tuo oli erinomainen reitti, johon eilen päätin osaltani päivän kiikut.

Kotiuduttuani olin vain hiljaa, olin niin poikki. Söin ja nukahdin sohvalle.

Ihan btw. Viimeaikoina on alkanut olla paljon levänneempi olo. Mies siirtyi työpaikalla uusiin tehtäviin (yleni) ja kolmivuorotyö vaihtui normaaliin 8-16 duuniin. Ihanaa :) Enää ei tarvitse totutella jatkuvasti vaihtuviin vuoroihin, 5.45 aamuheräämisiin jne. Ihanaa kun ollaan saatu meidän elämään takaisin normaali rytmi.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0