maanantai 27. elokuuta 2012

Stam1na!!!

Kevyt alkulämpö crossarilla ei todellakaan jäänyt kevyeksi, kun kuulokkeista alkoi soida


ja jatkui


Joo-o, siinä oli kevyt kaukana, 30 min crossausta joka pisti puuskuttamaan ja hapotti pohkeet mukavasti. Stam1nan Stam1na toimii itsellä jo yksinään mielettömänä tsemppausmusana. Uskaltaisikohan sitä laittaa korviin juoksulenkille lähtiessä?

reisiojennus ... 30kg .. ei .. 15 kg... ei ... 10 kg .. ei .. harmitus oli aikamoinen
jalkaprässi kapea 3 x 10 100kg
tasapenkki kp 2 x 8 á12,5 kg
pystypunnerrus 3 x 12 á 11 kg
vipunostot sivulle kp 2 x 12 á 4 kg
pystypunnerrus kp 2 x 12 á 9 kg
push dow köydellä 3 x 8 á 40kg
reiden-+ lantionnosto 2 x 15, 1 x max
kyljet á 3 x 12 20 kg punnuksella
lankku 3 x max
selkälihasliike omalla painolla 3 x 15
10 min loppulämpö crosserilla

+ kunnon venyttelyt

Söin aikalailla kun en vieläkään pysty tehdä kaikki liikkeitä, enkä laittaa maksimeita erinäköisissä jalkalaitteissa. Eriten harmittaa tuo reidenojentaja, etureiden lihaserottuvuus katoaa jatkuvasti. Eipä sillä mitään tee kiipeilyssä, mutta olen tottunut siihen, että reisisssä on muotoa. Korkkarit jalassa.. ja lyhyessä hameessa on ollut kiva näyttäytyä tähän asti. Pitää jatkaa vain intensiivisesti reisien sivujen rullaamista pilatesrullalla.. ja jos ei ala polvi (nyt se leikkaamaton) parantua, niin täytyy miettiä tulisiko tuo toinenkin polvi operoida. Vasemmasta polvestahan hiottiin polvilumpiota, ja tämä hionta auttoi välillä ilkeänkin tuntuiseen polven naksumiseen.

ONNEKSI kiipeilyssä polvi ei tuota ongelmaa :) Rutina ei tule kuin ojentaessa. Voisin kyllä ottaa vastaan jotain ideoita reiden ojentajien treenaamiseen, jos joku ei naksuttaisi polvea... TAI sitten vaan jännittelen reisiä televisiota katsellessa ja ojentelen reisiä omalla painolla :P

Tuli superhyvä olo treenistä, kunnon hikitreeni. Oli palkitsevaa huomata tämänkin päivän liikkeissä kuinka vaivattomasti rauta nousee. Mm tasapenkissä alkaisi kevyesti mennä isommat painot, mutta seuraava kg käsipainoissa taitaa olla 15 kg, ei taida uskaltaa lähteä testaamaan ilman sparrausta noilla. Tangolla kumma kyllä menee helposti yhteensä kevyesti tuo 30kg. Pystypunnerruksissakin voisi siirtyä isompiin painoihin. Kaikenkaikkiaan kivaa kehitystä.

Tuli salilla bongattua uusi takareisi&pakara liikekin. Katselin kun eräs nainen teki jännännäköistä liikettä venyttelytilassa, ja kyselin vähän liikeen tarkoitusta. Täytyy kokeilla, jos löytyi uusi liike repertuaariin.

Nyt on aika rullailla. Uusimassa KG-lehdessä oli muuten juttu vaahtorullasta. Onko kukaan innostunut testaamaan Pilatesrullaa? 

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0