lauantai 18. elokuuta 2012

Kolmistaan...

Heh, hauskasti alkaa ystävien mielikutukset lennellä, kun päivitin kiipeilisession jälkeen Heiaheiaan päivän urheilut korvamerkillä "kiipeilyä kolmistaan Kauhalassa", tarkoittaen tietenkin minua, miestäni ja ystäväämme :D En ole raskaana :D

Hyvät kiikut tänään takana. Tänään tuli taasen träditettyä potilas, kakkostelua Ruuvipenkki ja liidattua muutamien pannujen jälkeen Moonwalk (5+). Kalliot olivat eilisten sateiden jäljeltä aika märät, jännitti kovasti trädittäminen, otteet tuntuivat hyvin luikkailta.

Olen erittäin tyytyväinen tämän viikon urheiluihin ja syömisiin. Ruokailut ovat pysyneet hyvin hanskassa ja liikuntaa on ollut paljon ja monipuolisesti. Tänään on tosiaan parittoman viikon lauantai, joten tänään olkoon tavallisesti ruokavaliosta poikkeava herkuttelu sallittu. Pyöräytetiin herkullisia täysjyvätortilloja ja iltanaposteluun hankin paria erilaista melonia. Mies osti sipsejä, mutta  .. jotenkin ei tee mieli niitä.

Tänään kiikkujen jälkeen tuli pyörähdettyä varuste.netissä. Tarkoituksena olisi ollut hiplamata ja kokeilla mahdollisimman monia erilaisia kiipeilykenkilä. Testasin Cobrat, Testerosat, Miura Womanit ja ja ja .. kirjaimellisesti vain hipelöin Futuroita. Täytyy toivoa tuonne tulevan mahd pian lisää minun koon kenkääni, tänään tuli testattua missä menee kipuraja kengissä, joko 36½ tai 37. Koon 36 Testerosat saivat melkein kyyneleet valumaan .D

JOS säät sallivat, niin huomenna mennään taas ystävän kanssa kallioille, olisi pari sporttia mitkä himoittaisi... katsotaan vain mitä mun "tohveleilla" tulee hommasta. Miurat ovat suutarilla, eikä uudet kengät tosiaan ole vielä kuin vasta haave.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0