tiistai 28. elokuuta 2012

onni onnettomuudessa

Tämän illan alkuperäinen suunnitelma oli lähteä seinille, mutta kerrankos sitä suunnitelmiin tulee muutoksia. Eipä siinä mitään, nyt minulla on enemmän aikaa tehdä huomiseksi palautettavat koulujutut.

Eilisestä inspiroituneena musasta crossatessa vastasi


Pari biisiä nopealla temmolla, väliin yksi hidastempoinen ja raskas jaksa ja lopuksi taas enemmän nopeaa tempoa. Hiki virtasi. Oli palkitsevaa, sillä harvemmin saan itsestäni revittyä tavallisella crossarilla tuollaista suoritusta.

Salitreeni mukaili viimetorstain ohjelmaa, järjestys meni vain vähän uusiksi, kun tuli treenattua sen mukaan, mikä laite oli sillä hetkellä käytettävissä

jalkaprässi leveä  2 x 10, 120kg, ja yksi sarja 140kg
alatalja rusetissa 3 x 12 á 55 kg
ylätalja rusetissa 1 x 10á 55 kg, 1 x 10 á 60 kg
mave kp 2 x 15 á 17,5 kg
haiskääntö taljassa 3 x 8 35 kg
vatsat lankussa 3 x 12 ( trx:llä)
pohkeet omalla painolla

ja päälle kunnon venyttelyt


paukapää, huom hyttysenpisto keskellä otsaa :D
Hiki virtasi. Ostin sunnuntaina extempore Fast Burnereita (joita olen aikaisemminkin käyttänyt mm GFG:n aikana). Nyt on toinen päivä burnereilla, ja ero aikaisempiin treenihikoiluihi on merkittävä.

Eilisen treenin jäljiltä on osittain tehokkaan rääkätty olo, eilinen push downit tavallista isoimmilla painoilla vaati kovasti keskivartalolta JA tein reiden+lantionnosto-liikettä viimeisessä sarjassa kunnes ei enää pystynyt tehdä enempää. Tänään töissä jäykän rei-ittäjän käyttäminenkin sattui keskivartaloon, joten tottakait sitten tänään piti tehdä taas vatsoja trx:llä :PJärjetön polte! Tänään jäi muut vatsat välistä, jotta huomenna saan kammettua itseäni kallioilla.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0