sunnuntai 19. elokuuta 2012

hyvät kiikut.. eiku .. :P


Ihanan monipuolista liikutaan tosiaan tällä viikolla. On juoksua, pyöräilyä, salitreeniä, kiipeilyä ja melomista. Pyöräilyt jäi suunniteltua vähäisemmiksi, polkupyörän kumin vaatiessa korjausoperaatiota. Juoksuun olin tyytyväinen. Sali-innostuskin alkoi kohottaa päätää, salista on ollut kuukauden!!! tauko, kauheaa.  Tuntui hyvältä vetää vanhaa treeniä. Palasin varovasti jalkaprässiin ja reidenojentajiin. Polvet rutisevat edelleen.. tai tuo leikkaamaton nyt enää pääasiassa, mutta nyt vain enää reiden ojentajissa. Pysty- ja tasapunnerruksissa yllätin itseni tekemällä sarjat tavallisesti suuremmilla painoilla. Hyvin näemmä voimat ovat kehittyneet, vaikken painoihin ole koskenut toviin. Kiipeily rocks rocks!!

Tänään alkuperäisessä ohjelmassa oli kiipeilyä, mutta kiipeilyseuran ehdottaessa melomista olin innoissani mukana.

Kävimme vuokraamassa pariksi tunniksi kanootit Helsingin melontakeskuksesta, ja meloimme aikamoisen lenkin. Minulle tämänpäiväinen oli kaikenkaikkiaan neljäs melontakerta.


Saimme aikaa kulumaan tuohon ainkin 1,5h, eli ihan kauheaa haipakkaa ei tullut koko ajan mentyä. Rankkaa liikuntaa tuo oli. Kotona syötyäni olinkin sitten näemmä niin sippi, että nukahdin seiskalta sohvalle :D

Katsotaan saadaanko huomenna ystävän kanssa kiivettyä mitään nelosia rankempia :D Saattaa olla voimat loppu.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0