maanantai 13. elokuuta 2012

Takaisin "bikinikuntoon"

Ugu, järkytyin jokseenkin eilen katsellessani jouluna ja keväällä ottamiani kuvia oman kropan kehityksestä. Jo vähän ennen häitä alamäki alkoi, pari viikkoa ennen häitä ajattelin, etten nyt parissa viikossa mitenkään voi saada itseäni mitenkään kauheaan pahaan kuntoon enää ennen h-hetkeä.

Tästä päivästä lähtien alan tosissani katsoa mitä suuhuni pistän, kuukautiset eivät ole syy syödä suklaalevyä päivässä, hyvin noustu reitti (oli se kuinka pitkän työn takana tai ei) ei oikeuta litraan kermajäätelöä .. eikä työstressi ole hyvää syy syödä 400g karkkipussia töissä. Nyt on myöskin lomat pidetty, ulkomaanmatkat uusine ihanine ruokineen on takana, eikä ihan heti näköpiirissä ole mitään juhlia tms, jotka myöskään millään tavalla tulisi horjuttamaan Didi kuntoon ennen 30v synttäreitä -projektiani.

Kauheasti yritin vakuutella itselleni, ettei tässä mitään damagea ole tullut, mutta todellisuus iski tänään. Huomasin vetäessäni farkkuja jalkaan, että pöksyt jotka jossain vaiheessa olivat niin isot, että kävin ostamassa paritkin uudet kokoa pienemmät farkut, alkoivat vähän tuntua, ei kireiltä.. mutta ei niin väljiltä.

Tahtoon takaisin tähän kuntoon:

marras 2011
maalikuussa juuri polvihaaverin jälkeen

bilemimmi maalikuussa
Nyt EI tekosyitä. Kiipeily on toki hyvä liikuntaa, mutta aerobinen liikunta on otettava takaisin ohjelmaa, työmatkat tulee taittumaan useammin kävellen, ja juoksulenkkejä olisi tarkoitus tehdä pari viikossa... silläkin hinnalla, ettei ehdi niin usein kiipeilemään.

Fb:ssäkin laitoin : Jos näet kädessäni jäätelön, karkkipussin, pullan, sipsipussin tms .. ellei ole kk:n paritoman viikonlopun lauantai, pyydän ystävällisesti sinua ystäväni ottamaan herkut minulta pois :) kiitos. t: Didi

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0