torstai 23. elokuuta 2012

Onnellinen koira on väsynyt koira

Sama päti minuunkin eilen. Eilisen totaalirääkkäyksen jäljiltä sanoin tänään jotain, mitä en ole tainnut aikaisemmin sanoa.. "ei" kiipeilylle. Eilen illalla olin aikalailla yhtä poikki ja piesty, kuin mitä olin ensimmäisen puolikkaan maratonini jälkeen.

Tänään oli edelleen vähän piesty olo, ei tosiaan raaskinut lähteä seinille tai kallioille, mutta tuli vedettyä hyvä salitreeni.

30 min crosserilla
alatalja 3 x 12 á 55 kg
ylätalja 2 x 8 á 60 kg
mave kp 2 x 15 á 17,5 kg
jalkaprässi ei virallisessa jalkaprässilaitteessa 3 x 25 .. jotain 37 kg... tänään polvi rutisi alhaisemmissa, voi olla että johtu prässiasennosta tms..
haiskääntö taljassa 3 x 8 35 kg
push down 3 x 8 40 kg
vatsat lankussa ( trx:llä)
cruncheja
selkäliikettä omalla painolla
pohkeet omalla painolla

Tuli enemmän heiluttua liikkumisen ilosta, ei viitsi kauheita sarjoja tehdä, kun tietää huomenna taas kiipeilevänsä :)

En ole perheen ainoa väsähtänyt. Sovin extempore koiratreffit läheiseen koirapuistoon. Kaverin koira ja Mimi pistivät aikamoiset riehunnat päälle, tunnin verran koirat leikkivät ja haukkuivat. Mimistä näki aivan uuden puolen, aikaisemmilla kerroilla koiruus ei ole ollut yhtä aktiivinen, on lähinnä vain pyörinyt ja maannut meidän jaloissa. Tänään meillä oli aivan uusi koira mukanamme.

Mimi on muutenkin yllättänyt viimeaikoina positiivisesti, olen käyttänyt kahvitauot tosiaan leikkimällä pikkuisen kanssa pihalla, ja Mimi pysyy sille sallitulla alueella ilman mitään ongelmia. Joskus jopa saatan tehdä pikkuisen kanssa kävelylenkit ilman hihnaa, panta pysyy kaulassa, hihna on mun kädessä.. mutta kytken koiran hihaan vain, jos havaitsen toisen koiran jossain kaukaisuudessa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0