sunnuntai 26. elokuuta 2012

Solvalla korkattu

Tänään hurautettiin Solvallan kallioille kiipeilemään.

Hyvät kiikut, kaveri träditti ja mä seurasin iloisesti perästä reitit ylös kakkostellen. Hyvä paikka, lähestyminen on helppo ja paikalla pääsee kiipeilemään helposti ilman omaa autokin, jos sellainen tilanne sattuisin. Espoon keskustasta pääsee bussilla helposti tuonne.


Lupasin itselleni liidaavankin tänään, arvoin Indiana Jonesin ja Kiss Me:n välillä. Indiana Jones olisi ollut mukavan varjoisassa paikassa, mutta siinä oli koko ajan joku, joten päädyimme Kiss me:hen. Kaveri liidasi ensimmäisena, en uskaltanut vielä mennä onsightina. Nousu oli varsinaista taistelua itsensä kanssa, ensimmäine pultti oli kuumottava,, niin oli toinenkin.. ja  ja toisen ja kolmannen pultin jälkeen tippuminen ei tuntunut vaihtoehdolta. Oli vain mentävä ylöspäin. Naama vakavana kiipesin, onneksi topissa otteet muuttuivat hyviksi kahvoiksi, joten sen sai rytättyä puhtaalla voimalla :D

Paikka jäi hyvin kuumottamaan. Kuvittelisin tuon paikan reittien olevan myös aviomihen mieleen, kun hän pitää enemmän feissikiipeilystä.

2 kommenttia:

Janeo kirjoitti...

Mä liidasin viime kesänä tuon Kiss me:n, mun mielestä se on ihan huippureitti <3! Tykkäsin kovasti :).

-didi- kirjoitti...

JOo, olihan se kiva :) Aika jännittävä vain, mutta kaikki ulkoliidit on vielä, toi oli vasta mun .. kolmas.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0