sunnuntai 30. lokakuuta 2011

4 vuotta

Meillä tuli eilen neljä vuotta täyteen meidän seurustelumme alkamisesta. Avopuoliso kipaisi heti vuorokauden vaihduttua toiseen huoneeseen ja palasin olohuoneeseen pienen paketin kanssa. Olin aivan häkeltynyt, sillä tiesin avopuolison miettineen meille ohjelmaa lauantaille, joten en kuvitellut saavani mitää muuta lahjaa sen lisäksi.



Paketista löytyi ihana sydänpala Nomiaton rannekoruuni.


Siihen se sopii hienosti meidän nimikirjaimiemme väliin.

Olin miettinyt pääni puhki lahjaa avopuolisolle, enkä ollut keksinyt muuta kuin herkkuaamiaisen ja hieronnan. Tuollaisen aamupalan loihdin aamulla palattuani aamusalilta. On herkkusämpylöitä, pekonia, paistettuja kananmunia, nakkeja, juustoja, metukkaa, viiliä, kahvia suklaata ja mehua.



Avopuolsio sai minulta ruusun, kerrankin näin päin.


Herkullisen aamiaisen jälkeen avopuoliso vei minut Flamingon Spahan. Kylpylän sisäänkäynnillä oli jonoa niin paljon, että mietimme tovin muita vaihtoehtoja. Onneksi emme kääntyneen pois, spa-alueella kun ei ollut ruuhkaa lainkaan, vesipuisto sen sijaaan oli aika ruuhkainen. Höyrysaunoissa sai olla aivan rauhassa, karhunvatukkahöyrysauna teki hyvää, suurimman osan ajasta saimme olla siellä kahdestaan.

Avopuoliso sai sitten mun toisen osan vuosipäivälahjasta lämpimissä altaissa, jalka, käsi ja hartiahieronnan.

Rentoutumisen jälkeen suuntasimme toiseen kauppakeskukseen, josta haimma vihkisormuksen sekä ruokaa ja juomaa illaksi. Olimme aluksi miettineet pihvi-illallista, mutta päädyimmekin racletteen.



Meidän raclette-aterialla oli broileria, neljää erilaista juustoa, coctailkurkkuja, pepperonimakkaraa, pepperonia /paprikaa, ananasta, kirsikaktomaatteja, aurinkokuivattua tomaattia ja ananasta.


Jälkiruoaksi Spassa kokeilemme coctail, 4 cl Malibua ja loppu karpalomehua. Olimme avopuolison kanssa myllättyneitä, olimme aina ajatelleet Malibun olevan jotain ällöä valkoista likööriä, mutta se on on roomia jossa on kookosta. 


Eiliseen iltaan kuului myös leffa katomista, olimme vuokranneet viimeisimmän Pirates of the Caribbean -elokuvan. Itselleni tyypillisesti en nähnyt elokuvasta parin ensimmäisen minuutin jälkeen mitään, koska nukahdin avokin syliin. Onneksi illan aikana olin hereillä muina tärkeinä hetkinä :P Elokuvan katsoin sitten aamulla uudestaan.. kahdesti..onnistuin taas nukahtaa kesken elokuvan. 

Ihanan rentouttava ja kiireetön päivä. Ihanaa tuntea olevansa niin pyytteetömästi rakastettu <3

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0