keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Lepopäivä

Tein itselleni lupauksen pitää tänään lepopäivän urheilusta, tottakait juuri tänään ilma oli mitä mahtavin työpäivän jälkeen, kuin tehty juoksemista varten. Ihan puhdasta lepoa ei kuitenkaan tullut pidettyä, kävelin aamulla pikkuisen kanssa töihin, ja juoksimme/hölkkäsimme takaisin.  Pikkuinen jaksoi erinomaisesti hölkätä koko matka, 2,7 km! Pariin otteeseen piti pysähdellä nuuskimaan tai tekemään tarpeita, mutta muuten meni hyvällä tahdilla. 

Ero työmatkaan oli hirmuinen, ajallisesti, sekä pysähdyksien määrällä. En edes joutunut "pakottamaan" pikkuista, vaan Mimi ihan itse välillä kiihdytteli mun edelle

Tuossa ollaan sitten juuri saavuttu kotipihalle



Ihania värejä pihan lehdissä


Mimi nauttii rapsutuksesta koitoksen jälkeen. Pikkuinen tuntui nauttivan juoksusta niin paljon, että pitää ottaa tavaksi juosta töihin ja takaisin Mimin kanssa. En ollut suunnitellut juoksemista/hölkkäämistä töihin lähtiessä, mutta onneksi minulla oli hyvät lenkkarit jalassa, laiskuuttani oli laittanut urheilutopin ja mukavuudenhalun takia en ollut ottanut laukkua vaan otin avopuolison pyöräilyrepun.






0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0