perjantai 7. lokakuuta 2011

kohti kodikkaampaa työhuonetta

Viikko sitten lauantaina käydessäni äidin ja siskon kanssa Jumbossa bongasin Hemtexistä ihanat ikkunaverhot, Hemtexissä oli tällöin myös alennukset menossa, verhoista -20 % tai jotain.  Olin jo viittä vaille ostamassa verhoja, otin puhelimalla kuvankin avopuolisolle lähetettäväksi, mutta sitten hilltsini itseni. Ajattelin, että mitä suotta hosua, että onhan noita verhoja vaikka kuinka.

Tänään sitten matkatessa sormusostosten jälkeen kohti Prismaa nykäsin avopuolison hihasta Hemtexiin. Nyt siellä oli vielä kovempia alennuksia, ja ne 45 €:n verhot, jotka olin suunnitellut ostavani, olivat jo saatavissa hintaan 29 €. Kävi vain niin ikävästi, ettei noita verhoja ollut tuolla kuin enää juuri se yksi kappale.

Kysyimme myyjältä, että pystyykö hän katsoa ko verhojen saatavuutta muita Hemtexeistä. Ihana myyjä älysi kertoa, että aivan samasta kankaasta oli myös pöytäliinoja, että ne olivat vielä edullisemmat. Ok, katselin 24 € kpl tms.. ei paha, ja saisimme vielä alle sen hinnan mitä verhot olisivat alunperin olleet.  Kävi vielä niin iloisesti, että nämäkin tuotteet olviat alennuksessa, joten loppujen lopuksi saimma kaksi ikkunaverhoa (siis oikeasti se pöytäliina) sillä hinnalla, millä olisimme saaneet tänään sen yhden verhon, joka olisi jäänyt parittomaksi :D Mikä tuuri!


Taidan laittaa Hemtexiin palautetta tuosta ihanasta myyjästä, joka älysi olla oma-aloitteinen ja auttoi meitä saamaan juuri sen lookin työhuoneeseemme mitä etsimmekin.

Nyt pitäisi vielä muistaa käydä siellä Lundiassa joku päivä, jos vaikka maanantaina olisi sopiva rako.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0