keskiviikko 19. lokakuuta 2011

tip tap

Nyt on otettu uusi tietokone käyttöön, Hp:n probook. Pari viimeistä ostettua läppäriä eivät ole ehtineet nähdä kaksivuotissyntympäiviään, joten siitä syystä halusin sitten konee, jolla on suurempi todennäköisyys kestää. Multimedia läppäri vaihtui aika koruttomaan kannettavaan. En mä mitään pelejä koneella haluakaan pelata, joten vaatimattomammat näytönohjaimet jne ei haittaa lainkaan :)  Hinnaltaa on samaa luokkaa, kuin hyvä multimedia-apparaatti, joten toivotaan rahan menneen kaiken hölynpölyn sijaan hyödyllisiin ominaisuuksiin.

mukissa Valion sokeritonta glögiä
Syksyyn siirtyminen kropalle on rankkaa, aamut tuntuu jatkuvasti vaikeammilta ja vaikeammilta. Melkein alan harkita kirkasvalolampullista herätyskelloa. Illatkin tuntuvat niin pitkiltä, kesällä kun jos riekkui vielä pimeällä hereillä, niin kello oli jo paljon, nyt tuntuu että pitäisi mennä jo heti pimettyä nukkumaan.

Pitää pitää ajatukset joulukuun keikassa, (avopuoliso osti juuri meille liput), joulussa jne. Tänään havahduin siihen, että S-Marketista olisi löytynyt jo Fazerin konvehtijoulukalenteri. Mulle vaan sanottii, etten mä vielä saa sitä *snif* Brutaalia.

Ajatukset ovat kyllä kovasti joulussa muutenkin, olen jo suunnitellut joulukortit ja lahjat kavereille :) Käsiini sattui viikonloppuna vuosien saatossa keräämäni joululehdet.


2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

JEEE, uusi tietokone. Nyt voidaan chattailla koska vain missä vain!! ;)

Ahh joulukortit, niitä pitää alkaa väsäämään!

-didi- kirjoitti...

Joo :)
Joulukorttitarvike shoppailun voidaan hoitaa sit samalla kun katsellaan hääaskartelutarvikkeita :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0