lauantai 15. lokakuuta 2011

Työhuoneen uusi ilme

Eilen alkoi meidän työhuoneemme ilmeen uudistaminen. Työpäivän jälkeen kävimme hakemassa Lundiasta valitsemamme / tilaamamme kokonaisuuden ensimmäiset osat. Ainoa mitä jäi puuttumaan oli kaapinovet, joita odottelemme pari viikkoa.

Räjäytimme koko kodin ja aloimme kasata hyllystöä. Projektimme jäin vain vaiheeseen, sillä emme kehdanneet alkaa naputella enää kymmeneltä illalla takalevyjä kaapistoon.


Aamulla projekti jatkui, avopuoliso pääosin kasasi hyllystön. Hylly oli yksinkertainen kasata, siinä ei paljon toisen apua tarvittu. Minä puolestani huolehdin sillä aikaa uusien ikkunaverhojen silittämisestä. Ikkunaverhouna toimii pöytäliinat Hemtexistä.


Kokonaisuus näyttää nakulta ilman mappeja, ja kaapinovia. Oli vaikea ottaa kuvaa kokonaisuudesta, kyseessä on korkea (248 cm korkea ) kokonaisuus, joka ei millään ilveellä mahtunut kokonaisuudessa kuvaan matkapuhelimen kameralla.


Minun nurkkaukseni. Olen tuon pöydän ostanyt 19 vuotiaana asuessani Hoasin solukämpässä, pöytälamppu on samaa ikäluokkaa.


Uudelle pöydällä on nyt tilapäisesti avopuolison tietokone.



Suunnittelimme itseasiassa lasipöydästä luopumista. Lasipyödän tilalle nurkkaan tulisi jokun lepotuoli, ehkä jalkalamppu ja huoneeseen hankintaan joku beigen/hiekan värinen pörröinen matto. Koska meillä on tarkoitus molemipien siirtyä läppäri-ihmisiksi, niin emme tarvitse kuin yhden työpisteen.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0