perjantai 14. lokakuuta 2011

vihdoinkin Perjantai

Viikon (tai oikeastaan 12 työpäivän) viimeinen työrupeama alkoi mukavasti aamusalilla. Äitini nappasi minut mukaan ja huristelimme tekemään aamutreenin.


Eilinen kiipeily tuntui sekä jaloissa (kiipeilyssä keskittyminen tekniikkaan) että sormissa. Eilen pelkkä suihkusta valunut vesi sattui sormenpäihin, eikä tänään iho ollut ehtinyt merkittävästi parantua. Piti sitten tehdä ylävartalotreeniä revittelemättä, painoissa ei tullut lisäystä ja lähdin sillä asenteella, että lyhyemmät sarjat on tänään ihan ok.

Silti tuli vedettyä sellainen treeni, että nyt kädet ovat ihan tuusannuuskana, lihaksiset olivat kyllä hieman väsyneet jo eilisestä kiipeilystäkin. Ihan malttamattomana odottelen seuraavaa kiipeilykertaa. Eilinen kaveripoika vinkkasi olevansa menossa ulos..  uskaltaisko tunkea väkisin mukaan? Ehkä mä kuitenkin haluaisin mielummin sisällä, houkuttaisi liidata reittin jonka eilen pääsin hienosti kakkosella ylös.

Tänään päivän aerobisesta vastaa hikoilua kotona Lundiaa kasaten. Kävimme maanantaina avopuolison kanssa katsomassa Lundiassa kokonaisuuksia, ja päätimme ottaa sen setin, mistä olinkin täällä aikaisemmin puhunut. Ainoa ero on, että pöytälevy on suorakaiteen muotoinen, eikä tuollainen muotoiltu.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0