keskiviikko 26. lokakuuta 2011

melkein katastrofipäivä

Ihan hirveä päivä, suorastaan kamala. Työni on edelleen superkivaa, mutta stressi painaa päälle. Pitäisi keksiä jotenkin miten päästä ulos tuosta oravanpyörästä työpaikalla, pitää vain yrittää ajatella, että tuohon työsumaan on tulossa joku ratkaisu.

Jotta kauhean työstressi ei olisi tarpeeksi kauheaa, niin istuin tänään 1h 15min !!!! hammaslääkärin tuolissa juurihoidossa. Kyseessä oli jo viides kerta saman hampaan takia. Ensimmäisellä kerralla oli ensiapua, toisella kerralla paikattin ensiavussa huonosti hoidettua hammasta, kolmannalla ja neljännellä kerralla paikattiin lohjennutta paikkaa/hammasta (paikka ei kestänyt salmiakin syömistä).. ja tänään viiden kerta. Oli aivan kauheaa. Ei sattunut, mutta oli aivan hirveän epämiellyttävää istua noin pitkään suu auki, kaikenmaailman levittimet, imujutut ja vesiletkut ties mitkä suussa.

Iltaa kohden päivä parani. Treffasin pitkäikäisimmän ystäväni, kävimme testaamassa Maya-ravintolan. Ruoka oli hyvää, söimme parit alkupalat, itse testasin kana tortilan ja ystäväni söi etanoita (hyiiiiii). Ruoka oli erinomaista, palvelu tosin oli hieman hidasta, mutta se ei ainakaan minua haitannut, sillä saimmepa jutella paljon :) Reissussa oli tämän näköisenä


takki - vila 
Laukku - Guess
mekko - Zara (pikkukuvata näkyy oikea väri.. )
kengät - Spirit
huivi - Pieces

Tuo mekko on tosiaan vihreä,.. eikä sininen, vaikka se siltä tuossa tämänpäivän kuvassa näyttä.

Huomenna toivottavavsti on parempi päivä... ainakin pitäisi terapiaan ehtiä. On paljon puhuttavaa.. pitää varmaan laittaa huomenan vedenpitävää maskaraa. Huomenna positiivista on myös se, että ajattelin suunnata seinille.. ja tuskin maltan odottaa perjantaina ja salitreeniä. On kovasti jo sellainen olo, että kaipaan salille. Onnistuin tehdä pystypunnerruksia tiistaina 12,5 kg:n käsipainoilla, haluan kovasti päästä uusimaan tuon.

4 kommenttia:

iinu kirjoitti...

Hammasläälärissä on inhottavaa!! Vaikke en niitä pelkääkkään, mutta ei se kivaa oo. Mitä sä teet työkses, jos saa udella ku harvalla on niiiiin kiva työ :D

-didi- kirjoitti...

Mäkään en pelkää, mutta eilen se oli jo epämiellyttävää.

Taloushallinnon tehtäviähän minä :) Mutta se mikä mun työssä on se mistä pidän, on se monipuolisuus, en ole missään firmassa, missä joutuisin hoitamaan kaikki päivät esim vain osto- tai myyntireskontraa. Been there, ei ollut mun juttu.

iinu kirjoitti...

Ne vaatii kyllä keskittymistä :)Mullakin vois olla mahollista suuntautua tolle puolelle, mutta en oo viel päättäny mitää :D

-didi- kirjoitti...

Mikä on vaihtoehto b? Taloushallinnon opinnot on aika hyvä, sitä ei koskaan tiedä mihin elämä vie.. ja noi asiat on hyvä ymmärtää, jos vaikka joskus ryhtyy yrittäjäksi tms. Tällä alalla on myös kova pula osaajista.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0