sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Sporttinen sunnuntai

Tällä viikolla on tullut harrastettua maltillisempi määrä liikuntaa, kolmena päivänä salitreenit, kerran kiipeilyä ja kerran uintia. On ollut niin kovasti kaikkea ohjelmaa, ettei ole ehtinyt panostaa aerobiseen niin paljoa.

Mietin juuri salilla, että on hyvä draivi taas salitreenissä, mutta juoksu on jäänyt vähemmälle huomiolle. Ehkä se on vähän kausiluontoista. Nyt myös säät ovat olleet hieman hankalat. Pitäisi panostaa juoksuvaatteisiin, tai märemmän kelin juoksukenkiin. Onneksi salilla on sentään tullut pidettyä aerobista kuntoa yllä crossaamalla. Ensiviikolla tosin voisin yrittää saada itseni juoksulenkille, ke saattaa olla tuhoon tuomittu, sillä käyn illalla syömässä ystävättären kanssa, mutta torstaina ehkä voisi jo ehtiä kirmailemaan. Vaikka eipä tässä parin viikon juoksutauolle vielä ole juoksukuntoa saatu mitätöityä :P

Salitreenistä tosiaan, tänään treeni suijui jälleen kerran jouhevasti. Teen liikkeet nykyään rauhallisemmin, kun aikaisemmin piti vaan pienellä raivolla tehdä sarjat, kun ei ollut voimia niin kovasti, liikkeet eivät muutenkaan olleet niin puhtaita. Nyt keskittyy tekniikkaan ihan eri tavalla. Vatsalihasliikkeissäkin sama toistomäärä tuntuu eri tavalla kun liikeet tekee rrrrrauhallisesti .. ja h i t a a s t i.

Kävin tänään sitten vielä uimassa avopuolison kanssa, vaikka salilla kovan treenin vedinkin. Kerrankin annoin itselleni luvan uida kaikessa rauhassa, ja yrittää nauttia itse uimisesta, enkä niinkään pakottaa itseäni ennätysaikoihin tai matkoihin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0