maanantai 3. lokakuuta 2011

yllättävä piristys

Kauppareissulta tarttui tänään mukaan testattavaksi Bonacuren Moisture Kick-sarjaa. Kaikilla ruokakaupan shampoilla ei saa hiuksiin sitä kosteutta, jota niille haluan, joten päätyin taas Hairstoreen. Koska myyjään ei ollut missään näkyvillä, yritin itse päätellä, että kun purkissa lukee moisture kick, niin se on oltava hyvää.

Täysin tuntematon tämä setti ei ole, sillä ole tuota täysin turkoosissa pullossa olevaa suihkettu suihkinut hiuksiini jo tovin. Se on talvipakkasilla hiusten pelastus.


Tätä Fudgen kuivashampoota olen kertaalleen jo ostanut, ja hyväksi havainnut. Piti sitten ostaa vähän lisää :) Kylkiäisenä tuli kiiltosuihke.


Ja Prismasta tarttui mukaan testattavaksi Rainbown laktoositon raejuusto. Pitkään Valion laktoositon raejuusto on ollut se ainoa vaihtoehto. Laktoosittomissa tuotteissa on usein hinta varsin korkea. Toki on mahtavaa, että näitä tuotteita ylipäätänsä on, mutta tuntuu välillä hurjalta maksaa kaksin- tai kolmikertaisia hintoja tuotteesta. Rainbown raejuusto oli kaikenlisäksi vielä 50 senttiä edullisempi kuin Valion vastaava. Täytyy testata, että maistuuko tämän 50 sentin alennus sitten maussa jotenkin pistävästi.



Sitten toinen ehkä vähän riskaabelimpi ostos, Ehrmanin maitorahka. Monen suusta olen kuullut, että vaikka ovat laktoosi-intolerantikkoja, niin he pystyvät syödä tätä maitorahkaa. Pitää sitten testata. Avopuoliso tietää sitten kannattiko testata vai ei.

Ilmavaivoista hääjuttuihin. Juuri valittelin sitä, etten ole saanut tehtyä mitään suunnitelmia häiden suhteen. Kaupoilla pyöriessä tuli idea käydä muutamassa kultasepän liikkeessä, ja ensimmäisestä liikkeestä löytyi sitten sormus mihin me molemmat ihastuimme. Avopuolison mielestä ei pidä ottaa heti ensimmäistä vaan käydä kiertelemässä muuallakin. Kahden kultasepänliikkeen jälkeen hän oli myös sitä mieltä, että käymme loppuviikosta ostamassa sen sormuksen mikä ensimmäisenä kolahti. Tottakait muista liikkeistä löytyi ihania, mutta niillä ihanammilla oli sitten myös aika paljon ihanammat ne hinnatkin :)

Tosi ihanaa, nyt on tuokin asia jo hoidettuna. Hääbudjettikin tuntuu pitävän, meillä on ollut arvioat näemmä erittäin reilusti yläkanttiin. Ihanaa :)

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Meidän pitää tehdä hää budjetti ja alkaa säästelemään! Se on sitten eri asia että mitä kaikkea siihen budjettiin pitää sisältää?

-didi- kirjoitti...

Meillä meni niin, että ekaksi mietittiin budjetti, sitten se miten siihen päästään... ja budjetti pitää sisällään mm häämatkankin.

iinu kirjoitti...

Ihanaa!! :) Millanen on sormus jos saa udella ;)

-didi- kirjoitti...

Iinu, teki kyllä mieli laittaa tänne... mutta päätin, että paljastan sen vasta häiden jälkeen.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0