lauantai 8. lokakuuta 2011

work work, salia ja keilausta

Näistä muodostuu ihana lauantai. Monelta saan kuulla ihmettely siitä, että vapaaehtoisesti teen töitä viikonloppuisin, ja että jopa nautin tästä. Tänään taas työnteko rullasi niin mahtavasti, etten olisi malttanut lopettaa, ellen ollut tehnyt jo muitakin mahtavia suunnitelmia tällä päivälle.


Töiden jälkeen ampaisin salilla, jossa tein reidet - rinta -pohkeet -vatsa -treenin. Treeni kulkee taas superisti. Ilmeisesti tuo pieni tauko .. tai hölläys on tuonut aivan uutta puhtia treeniin. Tänään kokeilin tasapenkkiaä käsipainoilla uusilla painoilla, vielä muutama viikko sitten tein liikeen 9kg:n käsipainoilla, tänään nappasin 11 kg:n painot. Yllättävän kevyesti meni, toivottavasti en hölmöile, mutta kovasti tekisi mieli kokeilla jopa 12,5kg:n painoja... sitten pitää varmaan jo pyytää joku vähän katsomaan mun perään :P

Muutenkin koko treeni on aivan mahtava, vielä voisi kyllä lisäillä painoa liikkeissä, jalat kantoi liian hyvin.

Salin jälkeen ehdin juuri ja juuri kääntyä kotona, suihku ja ruokaa.. ja taas menoksi. Kävimme ystäväpariskunna kanssa keilaamassa parin tunnin ajan. Enpä muista ikinä aikaisemmin keilanneeni yhtä hyvin kuin tänään. Kaikenkaikkiaan mahtava päivä.

Yksi lukijani oli ainakin huomannut, etten ole kirjoitellut punnerrushaasteesta toviin. Ja tosiaan sitä en ole nyt tehnytkään hetkeen, ennen puolikasta oli hieman puolikuntoinen olo, joten jäi silloin tekemättä, sekä puolikkaan jälkeen oli koko viikko sen verran puolikuntoinen vielä, että vaikka muuten tuli urheiltua, ei ollut sellaista oloa, että punnerrukset olisivat sujuneet. Kovasti tekisi mieli aloittaa haaste uudestaan, ainoa mitä olen miettinyt, että haalinko nyt liikaa asioita samanaikaisesti. Haluan kuitenkin aktiivisesti kiipeillä, usein tulee kiipeiltyä kädet siihen pisteeseen asti poikki, että käsivarret ovat hapoilla vielä pari päivää kiipeilyn jälkeenkin... pitää miettiä miten punnerrushaaste mahtuu tällä hetkellä.

Mikäänhän ei estä punnertamasta ilman tätä sadan punnerruksen tavoitetta, voisi miettiä jonkun sarjan, jolla ylläpitää punnerrustaitoa/-kuntoa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0