lauantai 22. lokakuuta 2011

party party

Nonni, pitkä kuiva kausi saattaa tänään katketa, kun menemme illalla juhlistamaan ystäväni syntymäpäivää. Juhlien teema on leipominen, joten jokainen vieras tuo mukaan jotain leipomaansa suolaista tai makeaa. Minä valitsin suolaisen piirakan. Tein kolmannen kerran elämässäni vuohenjuustopiirakkaan, ja tällä kertaa vihdoinkin olen tainnut ottaa oikean juuston tuohon.  Jipi!

Olen innoissani myös siitä, että saa laittautua. Kävin ystävän kanssa torstaina kaupoilla, tarkoituksena oli ostaa hääkengät, mutta mitäs kävikään ..


Ostin ihanan paksun tuubihuivin Vilasta :D Zarasta taas matkaan tarttui mekko tämän illan pippaloihin. Mekko on sellainen, mitä en ikinä yksin kaupassa pörrätessäni olisi edes kokeillut, värikin tuntui niin ei minulta, mutta luotan ystäväni muotitajuun sokeasta, ja ostin mekon. Näyttihän se oikein kivalta päällä :)

Luonnollisesti biletys- ja mässäilyillan päivänä pitää hoitaa katumusharjoitukset aamulla. Aamu alkoi erittäin tehokkaalla treenillä, nyt on mukana jalkatreenissä smith-kyykky sekä läpiveto alataljassa, peppua piukaksi. Tein vielä enemmän vatsalihasliikkeitä mitä oli ohjelmasssa.

Nyt voi hyvillä mielin illalla lähteä partymaan. Pikkuinenkin on menossa hoitoon. Tuntuu niin omituiselta viedä pikkuinen hoitoon, ja herätä huomenna ilman Mimiä täältä kotoa... kukaan ei kipitä mun viereen sohvalle, johon tykkään aina viikonloppuaamuisin peiton kanssa siirtyä jossain vaiheessa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0