sunnuntai 12. helmikuuta 2012

BEEEEF!

Mikä sanoo paremmin miehelle, rakastan sinua, kuin 270g sisäfilepihvi, erinomainen punaviini ja raikassalaatti, alaston kokki ja purkki ben&jerry's jäätelöä?


Eilen ilta oli pääosin kiva. Vietimme hauskan illan avopuolison työporukan kanssa, syöden hyvää ruokaa, erinomaisia Mojitoja ja katsoen taikaesityksen ja Miss Divetin shown. Tuo oli ensimmäinen näkemäni drag show. En ollut oikein osannut edes kuvitella, mitä tuollainen show pitäisi sisällään, erittäin osuvaa imitointia ja mielettömät sääret. AH! 


Se miksi ilta ei ollut osin mieleinen oli, että .. jostain syystä ei vain viimeaikoina ole kiinnostunut tutustua ihmisiin ravintoiloissa jne. Kännisten kanssa keskustelu ei vaan innosta, tuntuu turhalta käyttää aikaa ihmisiin, jotka eivät todennäköisesti muista edes kaikkea käydyistä keskusteluista. Muutenkin, baarissa musiikin yli puhuminen on vähän hankalaa. Tanssiminen olisi ollut kivaa, mutta .. en tuntenut seurueesta kuin avopuolison, eikä kukaa muu seurueessa tuntunut olevan innustuneita tanssimisesta.

Tottakait haluan tutustua avopuolison työkavereihin, mutta tuo tilanne ei ehkä ollut otollisin. Oli siellä pari erittäin mukavaa, ja tuli sovittua, että treffataan paremmalla ajalla ja hiljaisemmassa ympäristössä. Sanoin pariskunnan kauniimmalle osapuolen, etten ole tavallisesti näin hiljainen, toisessa tilanteessa mua ei saisi varmaan edes olemaan hiljaa :P

Illan bileissä oli se kiva seikka, että sain hyvän syyn käydä vaateostoksilla aamun kiipeilyn jälkeen, tosin aika pian hermostuin kaupoilla. Shoppailu oli yllättävän vaikeaa, kaupat oli täynnä ihan ihme ysärivaatteita :D Neon-värejä, hassuja farkkuja, bändi- t-paitoja jne. Haluaisin jonkin simppelin mekon iltaa varten, ei mitään turhan fancya, koska.. useimmiten kun yrittää laittautua iltaa varten, kokee vain mielettömän pettymyksen. Hiukset luonnollisesti, kevyt meikki ja simppeli mekko.

Räpsin kuvat pukkarissa, jotta avokki sai kertoa mielipiteensä mekosta ennen ostoa.


Ekaksi tuomio oli kivan malli.. mutta väri on vähän mummo. Parin Mojiton jälkeen mekko alkoi näyttä hyvältä avopuolison silmissä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0